8 Νοεμβρίου 2017

CND Nightspell Vinylux Weekly Polish: Review

Μαζί με τα πρώτα κρύα ήρθε κι η νέα συλλογή CND Nightspell Vinylux Weekly Polish κι έχω ετοιμάσει review


Η νέα συλλογή CND Nightspell Vinylux Weekly Polish είναι μυστηριώδης και σαγηνευτική, όπως άλλωστε κι η νύχτα, στην οποία οφείλει το όνομά της! Περιλαμβάνει 6 υπέροχες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τις λάμψεις του φεγγαριού για μοναδικές εμφανίσεις το φθινόπωρο-χειμώνα 2017/2018. Φιλτράροντας το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ μέρας και νύχτας δημιουργήθηκαν οι πιο εντυπωσιακές, χρωματικές αντιθέσεις -φωτεινές και σκούρες- για στυλ που ξεχωρίζει τόσο για βραδινές όσο και για καθημερινές εμφανίσεις! 


Η συλλογή CND Nightspell Vinylux Weekly Polish, όπως κι οι προηγούμενες συλλογές, ακολουθεί το 8 φορές κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα ‘‘7-Free’’ με φιλική σύνθεση (χωρίς formaldehyde, toluene, DBP, formaldehyde resin, camphor, xylene ή MEK), ενώ παράλληλα εξασφαλίζει υψηλή αντοχή στη φθορά και προστασία στα φυσικά νύχια χωρίς κόπο προσφέροντας μοναδική λάμψη με ασύγκριτη διάρκεια 7 ημερών!


Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω 3 αποχρώσεις της νέας συλλογής CND Nightspell Vinylux Weekly Polish σε travel size (3,7 ml) -στα καταστήματα διατίθενται μόνο οι full size συσκευασίες- σε συνδυασμό με το Weekly Top Coat της σειράς, που κλειδώνει το χρώμα και προστατεύει από καθημερινές φθορές. Το "Lilac Eclipse" 250# είναι ένα κρεμώδες dusty λιλά, ιδανικό για καθημερινές εμφανίσεις με ρομαντική διάθεση, το "Berry Boudoir" 251# είναι ένα κρεμώδες αρχοντικό μπορντό, το κλασικό χρώμα του χειμώνα για όλες τις ώρες, και το "Viridian Veil" 255# είναι ένα υπέροχο μεταλλικό πετρόλ για ξεχωριστό βραδινό look. Και οι τρεις αποχρώσεις δένουν αρμονικά μεταξύ τους για πειραματισμούς στο nail art, ωστόσο μπορούν να φορεθούν και ξεχωριστά, ενώ δύο στρώσεις εξασφαλίζουν μέγιστη απόδοση χρώματος και πλήρη κάλυψη! 



Η CND, το κορυφαίο αμερικανικό brand και μέλος του ομίλου Revlon Professional με 37 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο, εξάγει τα προϊόντα του σε 65 χώρες, ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Creative Group από το 2000. Επίσης συμμετέχοντας δυναμικά στις εβδομάδες μόδας δημιουργεί το προσωπικό του ξεχωριστό στυλ χαράσσοντας κάθε φορά νέα μόδα με προτάσεις στο nailwear! Όλες οι σειρές βερνικιών CND διατίθενται μέσω τou creativegroup.gr, που διανέμει πάνω από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ, καθώς και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς (κομμωτήρια, beauty salon κλπ.). Επιπλέον η Creative Group μέσω του Creative Academy εκπαιδεύει επαγγελματίες ομορφιάς σε όλη την Ελλάδα που θέλουν να εξασκηθούν στην εφαρμογή νέων τεχνικών με βάση το εκπαιδευτικό σύστημα της CND!


Βρες τη νέα συλλογή CND Nightspell Vinylux Weekly Polish εδώ αλλά και στο e-shop της Κύπρου, καθώς η Creative Group βρίσκεται πλέον και στην Κύπρο!

Μείνε συντονισμένη! Ετοιμάζουμε εκπλήξεις!

*PR Samples. Βλέπε το disclaimer.


Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου