8 Ιουλίου 2017

Fresh Line Body Waters

Η Fresh Line, η αγαπημένη ελληνική εταιρία φυσικών καλλυντικών, λάνσαρε πρόσφατα τη νέα σειρά Fresh Line Body Waters, που είναι ό,τι πιο must για το φετινό καλοκαίρι!


Είτε βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές, είτε είσαι ακόμη στην πόλη, το μόνο που αναζητάς τέτοιες μέρες που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο, είναι κάτι που θα σε δροσίσει και ταυτόχρονα θα σε αρωματίσει. Αυτό το κάτι λοιπόν το έφερε η Fresh Line με τη δημιουργία 7 αρωματικών νερών σώματος ή αλλιώς body waters ιδανικά για το καλοκαίρι!
Το Fresh Bar της Fresh Line εφοδιάστηκε με 7 ολοκαίνουρια αρωματικά body waters που ήρθαν, για να ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις. Η διαφορά τους από τα αγαπημένα όλων body splashes έγκειται τόσο στη σύνθεση όσο και στην τιμή. Τα body waters δηλαδή έχουν αρώματα από αγαπημένες συλλογές του Fresh Bar, αφήνουν πιο ανάλαφρο και δροσερό αποτέλεσμα και είναι πιο οικονομικά (13,90€ τα 150ml). Αντιθέτως τα body splashes έχουν ιδιότητες αρωματοθεραπείας, καθώς είναι εμπλουτισμένα με περισσότερα αιθέρια έλαια, διάφορα εκχυλίσματα, έλαια και βιταμίνες, συνεπώς είναι λιγότερο προσιτά στην τιμή, αλλά σαφώς το αρωματικό τους αποτέλεσμα διαρκεί περισσότερο. 

Η σειρά Fresh Line Body Waters περιλαμβάνει:

  • Plum & Rasberry Body Water. Fruity Crumble Tartlet
  • Grape & Nectartine Body Water. Fizzy Grape Champagne
  • Pomegranate & Cranberry Body Water. Red Granita Sorbet
  • Fig & Green Tea Body Water. Green Fig Muffin
  • Strawberry & Milk Body Water. Strawberry Cream Shortcake
  • Pistachio & Almond Body Water. Nutty Creme Brulee
  • Cardamom & White Tea. Herbal Tea Cupcake

Δοκίμασα ήδη δύο body waters και έχουν κερδίσει επάξια μια θέση στο μπουντουάρ μου και στην καρδιά μου! Είναι ελαφρά, αλλά διαρκούν αρκετές ώρες, ενώ αρωματίζουν και δροσίζουν ευχάριστα το σώμα, χωρίς να σε ζαλίζουν! Ακόμη και σε συνθήκες αφόρητης ζέστης, νιώθεις ότι σε κρατάνε φρέσκια και αρωματισμένη! Βρήκα επίσης πολύ έξυπνο το ότι στο καθένα αναγράφεται διαφορετικός χαρακτηρισμός που παραπέμπει σε γλυκό ή απεριτίφ! Δικό μου αγαπημένο μέχρι στιγμής το Cardamom & White Tea Body Water! Με δροσερό και συνάμα ελαφρώς πικάντικο και σαγηνευτικό άρωμα που προσωπικά μου θυμίζει τα αρωματισμένα χαρτομάντηλα manex, και μου αρέσει κυρίως για απογευματινές και βραδινές ώρες! 


Ωστόσο και το Fig & Green Tea Body Water έχει εξίσου δροσερό και πιο πράσινο άρωμα ιδανικό για όλες τις ώρες, ακόμη και πριν τον ύπνο ως χαλαρωτικό! Εξάλλου το καλοκαίρι προτιμούνται συνήθως αρώματα που δροσίζουν με την ανάλαφρη αύρα τους σαν αεράκι και το συγκεκριμένο κάνει αυτό ακριβώς! 

*PR Samples. Βλέπε το disclaimer.

Τσέκαρέ τα με την πρώτη ευκαιρία! Εσύ ποιο από όλα ξεχώρισες ή μήπως όλα;


Και μην ξεχνάς:

Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

1 σχόλιο: