10 Μαρτίου 2017

Bioselect: Review

Αγαπώ τα φυσικά προϊόντα περιποίησης και το ξέρεις! Την ελληνική εταιρία Bioselect τη γνώρισα σχετικά πρόσφατα και έχω ετοιμάσει review για 3 προϊόντα της! 


Η Bioselect με έδρα της το Ρέθυμνο της Κρήτης μετρά ήδη 15 χρόνια πορείας με δραστηριότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Προσανατολισμός της είναι η παραγωγή οργανικών προϊόντων για την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας, ενώ πηγή έμπνευσής της αποτελεί η πλούσια ελληνική φύση και δη η κρητική καθώς και συνταγές αιώνων! Η καινοτομία Dictamelia είναι το βασικό συστατικό όλων των προϊόντων της Bioselect, η οποία περικλείει τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού δίκταμου, που αυτοφύεται μόνο στην Κρήτη, και του ελαιόλαδου. 

Τα οργανικά προϊόντα Bioselect περιέχουν συστατικά προερχόμενα από 100% πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες, όπως ελαιόλαδο, φυτικά εκχυλίσματα, αρωματικά έλαια και αιθέρια έλαια. Επίσης όλα τα προϊόντα της σειράς SO BIO είναι απαλλαγμένα από επικίνδυνα συστατικά για την υγεία και το περιβάλλον και είναι cruelty free! Επιπλέον το νερό όλων των προϊόντων έχει αντικατασταθεί από οργανικά ανθόνερα, ενώ χρησιμοποιούνται βιοδιασπώμενες πρώτες ύλες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Bioselect παράγει σειρές προϊόντων περιποίησης για βρέφη/παιδιά, γυναίκες, άντρες, αλλά και αντηλιακά, φυσικά έλαια, αιθέρια έλαια και την κεραλοιφή με την κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία DictameliaΌλα τα προϊόντα Bioselect είναι διαθέσιμα μέσω δικτύου αντιπροσώπων και μέσω του e-shop της εταιρίας. 

Είχα λοιπόν την ευκαιρία να δοκιμάσω 3 προϊόντα Bioselect και θέλω να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου! 

Το Σαμπουάν τόνωσης (250ml) με Dictamelia, δαφνέλαιο και βιταμίνες έχει εξειδικευμένη φυσική σύνθεση, χωρίς SLES, για να καθαρίζει απαλά και να προστατεύει το τριχωτό της κεφαλής. Το Dictamelia και η προβιταμίνη Β5 θρέφουν και αναζωογονούν την τρίχα, το δαφνέλαιο (Κρήτης / πιστοποιημένο αυτοφυές, οργανικό) προσφέρει λάμψη και υγιή όψη στα μαλλιά, ενώ η βιοτίνη έχει αποδεδειγμένη δράση κατά της βιολογικής διαδικασίας της τριχόπτωσης. Είναι εμπλουτισμένο με οργανικό φασκομηλόνερο που καταπραΰνει και περιποιείται το δέρμα του κεφαλιού. Πρόκειται για ένα υδαρές σαμπουάν που κάνει ικανοποιητικό αφρό, καθαρίζει τα μαλλιά χαρίζοντας απαλότητα και τόνωση παράλληλα, χωρίς να τα βαραίνει ή να αφήνει κατάλοιπα, ενώ έχει ελαφρύ άρωμα βοτάνων.


Η Κρέμα χεριών - Απαλή σύνθεση (150ml) με Dictamelia και έλαιο καλέντουλα είναι μια μη λιπαρή κρέμα που απορροφάται αμέσως και είναι ιδανική για την καθημερινή περιποίηση των χεριώνΤο έλαιο καλέντουλα και το Dictamelia ενυδατώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα, ενώ το υαλουρονικό οξύ και η αλλαντοΐνη ενισχύουν την ελαστικότητά της. Έχει υποκίτρινο χρώμα και ελαφρύ άρωμα βοτάνων, που προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου! 


Η Παραδοσιακή κεραλοιφή (15ml) με Dictamelia, μελισσόκερο και δεντρολίβανο είναι μια πολυχρηστική 100% φυσική οργανική αλοιφή, η έμπνευση της οποίας προέρχεται από μια παλιά κρητική συνταγή βασισμένη στις μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες του φυτού δίκταμου και του ελαιόλαδου. Το Dictamelia σε συνδυασμό με το οργανικό μελισσόκερο απαλύνει και περιποιείται τις ξηρές περιοχές του σώματος, όπως χείλη, αγκώνες, γόνατα, φτέρνες, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Είναι επίσης ιδανική και για χρήση μετά την αλλαγή πάνας σε βρέφη και για επούλωση θηλών κατά τον θηλασμό, ενώ θεραπεύει δερματίτιδες και ηλιακό έγκαυμα! Έχει πρασινωπό χρώμα και χαρακτηριστικό άρωμα ελαιόλαδου και ρίγανης, καθώς το δίκταμο συγγενεύει με τη ρίγανη και η επιστημονική του ονομασία είναι Origanum Dictamnus! Στα συν της το ότι φέρει εσωτερικό κάλυμμα, για να διατηρείται καθαρή! Με άλλα λόγια είναι μια κεραλοιφή που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι, σε κάθε νεσεσέρ!

*Pr samples. Βλέπε το disclaimer.

Ακολούθησέ με σε Facebook, Instagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου