2 Ιανουαρίου 2017

Κλήρωση για το βιβλίο "Ο τόπος των μυστικών" της Tana French: 3rd Blogiversary

Σαν σήμερα πριν 3 χρόνια γράφτηκε η πρώτη ανάρτηση στο blog μου. 178 δημοσιεύσεις αργότερα κι ακόμη νιώθω τον ίδιο ενθουσιασμό, όπως την πρώτη φορά! Με τη διαφορά όμως ότι πλέον δεν γράφω μόνο για μένα, αλλά και για σένα, και θέλω να σου ανταποδώσω στο έπακρο όλη αυτήν την αγάπη και υποστήριξη! Συνεχίζω λοιπόν τα δώρα του 3rd Blogiversary με κλήρωση για το νέο βιβλίο "Ο τόπος των μυστικών" της Tana French από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!


Να αναφέρω ότι στο νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της Tana French "Ο τόπος των μυστικών" ξαναβλέπουμε αρκετούς από τους ήρωες του προηγούμενου βιβλίου Ο τόπος των πιστώνγια το οποίο σου είχα μιλήσει αναλυτικά εδώ


Λίγα λόγια για το βιβλίο*

Η φωτογραφία στην κάρτα δείχνει έναν έφηβο που βρέθηκε δολοφονημένος πριν από έναν χρόνο κοντά σ' ένα οικοτροφείο θηλέων σ' ένα προάστιο του Δουβλίνου. 
Η λεζάντα γράφει: Ξέρω ποιος τον σκότωσε.

Ο αστυνόμος Στίβεν Μόραν περίμενε καιρό να του δοθεί η ευκαιρία να περάσει το κατώφλι του Τμήματος Ανθρωποκτονιών του Δουβλίνου και η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα όταν ένα πρωί η δεκαεξάχρονη Χόλι Μακέι τού φέρνει αυτή τη φωτογραφία. Τη βρήκε αναρτημένη στον Τόπο των Μυστικών, έναν πίνακα όπου τα κορίτσια του ιδιωτικού σχολείου Σεντ Κίλντα μπορούν να αναρτήσουν ανώνυμα τα μυστικά τους. Συνήθως πρόκειται για κουτσομπολιά και κακεντρεχή σχόλια, αλλά σήμερα κάποιος τον χρησιμοποίησε για να πυροδοτήσει εκ νέου την έρευνα για τη δολοφονία του όμορφου και δημοφιλούς Κρις Χάρπερ. Ο Στίβεν θα ενώσει τις δυνάμεις του με τη σκληροτράχηλη αστυνόμο Αντουανέτ Κόνγουεϊ για να βρει τη λύση.

Όλα τα στοιχεία οδηγούν τους δύο ντετέκτιβ στην κλίκα της Χόλι και στην κλίκα των αντίζηλών τους καθώς και σε έναν περίπλοκο ιστό σχέσεων και μυστικών που δένουν όλα αυτά τα κορίτσια με τον νεκρό Κρις Χάρπερ. Σε κάθε τους βήμα η πίεση αυξάνεται. Ο κόσμος των έφηβων αυτών κοριτσιών θα αποδειχθεί πολύ πιο επικίνδυνος απ’ ό,τι είχαν ποτέ φανταστεί οι δύο αστυνομικοί…

"Απολύτως υπνωτιστικό... Η Tana French είναι απλούστατα καταπληκτική συγγραφέας." Gillian Flynn, συγγραφέας

"Αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες συγγραφείς αστυνομικής λογοτεχνίας. Ο Τόπος των Μυστικών είναι εθιστικότατος. Μην το χάσετε." Associated Press

"Ευφυές και ωμό τη μια, αθυρόστομο και σκληρό την άλλη, βαθύτατα τραγικό τελικά. New York Times Book Review.


* Πηγή: Εκδόσεις Μεταίχμιο. Απόσπασμα του βιβλίου εδώ


Σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις Μεταίχμιο προσφέρουμε δύο αντίτυπα του μυθιστορήματος "Ο τόπος των μυστικών" της Tana French! Να ευχαριστήσω θερμά τις Εκδόσεις Μεταίχμιο για τη δωροθεσία!



~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

Υποχρεωτικοί όροι
1. Like στις σελίδες Εκδόσεις Μεταίχμιο
και Όμορφη μέσα έξω στο Facebook.
2. Δημόσια κοινοποίηση (μόνο μία φορά) στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ.
3. Σχόλιο στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ προσκαλώντας φίλους.

Προαιρετικοί όροι για επιπλέον συμμετοχές
Ακολούθησέ με στο Google+ και στο Instagram.

Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 9/1 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του miniwebtool.com. 
  • Οι τυχεροί θα είναι δύο.
  • Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. 
  • Αν οι τυχεροί είναι κάτοικοι Αθηνών, θα παραλάβουν τα δώρα τους από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118), ενώ αν είναι από την περιφέρεια, θα τους αποσταλούν δωρεάν από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.
  • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους υποχρεωτικούς όρους ακυρώνονται.
  • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook, και προφίλ Google+ και Instagram. 
  • Τα δώρα είναι προσωπικά, αμεταβίβαστα και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. 
  • Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία και καλή χρονιά!

Χορηγοί επικοινωνίας:
saveandwin.gr

Update: 12/1
Οι 2 τυχεροί που κερδίζουν από ένα αντίτυπο του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος "Ο τόπος των μυστικών" της Tana French, προσφορά από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, είναι η Fwteinh Krts και ο Sakis Kalogiros! Συγχαρητήρια και στους δυο και να είναι καλοδιάβαστα! Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και θα πρέπει να κατοχυρώσουν τα δώρα τους εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Ευχαριστώ πολύ για τη μεγάλη συμμετοχή και τα δώρα συνεχίζονται!




Δείτε επίσης:
Κλήρωση για Fresh Line Σοκολάτα & Βανίλια Goodie Bag: 3rd Blogiversary

8 σχόλια:

  1. φανταζομαι οτι ειναι ενα πανεμορφο βιβλιο.Φιλιά πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θέλω πού να το διαβάσω...Σας ευχαριστούμε Καλή Χρονιά με υγεια και χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε πολυ για την ευκαιρία που μας δινετε να κερδισουμε αυτο το εκπληκτικό δωρο θελω πολυ να κερδισω! Χρόνια πολλά!Ευτυχισμένο το 2017. Εύχομαι φέτος η φλόγα της αγάπης να καίει για να ζεσταίνει και να μαλακώνει τις καρδιές όλων. Υγεία, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα εξαιρετικό βιβλίο που ξέρει πως να καθηλώνει τον αναγνώστη...Σας ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο τέλειoooooooooooo δώρo✦✦✦✦✦✦
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία❣❣❣❣❣❣❣
    Να είστε καλά,καλές δουλειές❣❣❣❣❣❣❣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπέροχο δώρο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δυνατότητα συμμετοχής. Καλή μας επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή