28 Δεκεμβρίου 2016

Skinexpert.gr: Τεστ επιδερμίδας & κουπόνι έκπτωσης

Πόσο καλά γνωρίζεις την επιδερμίδα σου; Στo skinexpert.gr από την L' Oreal Paris κάνεις το τεστ επιδερμίδας και κερδίζεις κουπόνι έκπτωσης στα προϊόντα που ταιριάζουν αποκλειστικά στις δικές σου ανάγκες! 


Η περιποίηση προσώπου είναι το α και το ω για την ομορφιά! Δεν την παραμελείς και δεν κάνεις ατασθαλίες, όσο κι αν βιάζεσαι το πρωί ή είσαι κουρασμένη το βράδυ! Για να περιποιηθείς όμως σωστά το πρόσωπό σου είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις καλά τον τύπο της επιδερμίδας σου και τις ανάγκες της, ώστε να επιλέξεις τα κατάλληλα για σένα προϊόντα! Πολλές γυναίκες έχουν λανθασμένη εντύπωση για τον τύπο της επιδερμίδας τους με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν λάθος προϊόντα! Ωστόσο ακόμη κι αν γνωρίζεις καλά την επιδερμίδα σου, συχνά οι ανάγκες της αλλάζουν από εποχή σε εποχή ή μετά από χρήση φαρμάκων ή ορμονικών διαταραχών που οφείλονται σε περίοδο εξετάσεων, έντονο στρες, εγκυμοσύνη, λοχεία, εμμηνόπαυση κ.α. Επομένως χρειάζεται να κάνεις κάθε φορά το τεστ επιδερμίδας skinexpert.gr και να επιλέγεις τα κατάλληλα για αυτήν προϊόντα με 3 απλά βήματα! 

Είναι πολύ απλό! Μπαίνεις στο skinexpert.gr, κάνεις το τεστ επιδερμίδας απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις, ανακαλύπτεις τα ιδανικά προϊόντα για σένα και τα αποκτάς με το κουπόνι έκπτωσης! Εγώ απέκτησα τα δικά μου! Εσύ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου