5 Δεκεμβρίου 2016

Lange Dermabrasion Kit & Aloe Plus White Musk: Review

Όσο αυξάνεται το κρύο, η επιδερμίδα του προσώπου αφυδατώνεται και γίνεται θαμπή και ξηρή, ενώ το σώμα αποζητά αρώματα πιο ζεστά και σαγηνευτικά!  Επέλεξα αυτήν την εποχή να δοκιμάσω το Lange Dermabrasion Kit και το σετ Aloe Plus White Musk Shower Gel & Body Butter και σου έχω ετοιμάσει αναλυτικό review!
Δίνω μεγάλη βάση στο κεφάλαιο Περιποίηση προσώπου/σώματος: Είναι άλλωστε το άλφα το και ωμέγα για μια όμορφη και υγιή επιδερμίδα, που αποτελεί τον καμβά πάνω στον οποίο σχεδιάζονται και αναδεικνύονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εμφάνισης! Συνεπώς πάντα επιλέγω προσεκτικά τα προϊόντα που θα με βοηθήσουν στην αποκάλυψη αυτής της υγιούς επιδερμίδας. 
Το Lange Dermabrasion Kit είναι ένα κιτ δερμοαπόξεσης και βαθύ καθαρισμού που εντάσσεται στη σειρά Deep Purifying (βαθύς καθαρισμός - απολέπιση - αποτοξίνωση) με φυσικά συστατικά για κάθε τύπο δέρματος και ηλικίας. Το κιτ περιλαμβάνει μία ρυθμιζόμενη συσκευή καθαρισμού δύο ταχυτήτων, μια βάση στήριξης, μία κεφαλή-βουρτσάκι για καθαρισμό, δύο κεφαλές-σφουγγαράκια για απολέπιση και την Scrubbing Cream με EdelweissΗ συγκεκριμένη συσκευή δεν περιστρέφεται, αλλά προκαλεί παλμικές δονήσεις για ιδανικό καθαρισμό ή απολέπιση, και λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑ που συμπεριλαμβάνονται! Το σύστημα χρησιμοποιείται 1-2 φορές την εβδομάδα σε καθαρό, βρεγμένο δέρμα στο οποίο έχουμε απλώσει την κρέμα scrub για απολέπιση ή οποιοδήποτε καθαριστικό σε υγρή μορφή και καθαρίζουμε με κυκλικές κινήσεις. Είναι ειδικά σχεδιασμένο να αλλάζει την υφή της επιδερμίδας, χωρίς να την ερεθίζει, ενώ παράλληλα καθαρίζει σε βάθος, ανανεώνει και καταπραΰνει το δέρμα, απομακρύνει ρύπους, νεκρά κύτταρα και stress και συμβάλλει στη μείωση λεπτών γραμμών, ρυτίδων και ατελειών (ηλιακά σημάδια, δυσχρωμίες, διεσταλμένοι πόροι). Με άλλα λόγια βοηθά στην αποκάλυψη της νεότερης και τελειότερης επιδερμίδας που κρύβεται κάτω από την επιφάνεια, ενώ κάνει τη βαρετή διαδικασία καθαρισμού πιο απολαυστική από ποτέ!  Είναι το πρώτο beauty gadget καθαρισμού που χρησιμοποιώ και, όπως καταλαβαίνεις, έχω ενθουσιαστεί με τη διπλή λειτουργία του! Θα τολμούσα μάλιστα να πω ότι πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία home spa!
Η Scrubbing Cream με Edelweiss (50ml) -η οποία πωλείται και χωριστά- έρχεται σε πολυτελή συσκευασία, όπως όλα τα προϊόντα  του brand άλλωστε, και απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος (εκτός από πρόσωπο με ευρυαγγείες). Αποτελεί μια θεραπεία απολέπισης με μικροσκοπικά σωματίδια scrubbing που απομακρύνουν εύκολα τα νεκρά κύτταρα, ενώ συμβάλει στην αναδόμηση της επιδερμίδας, χωρίς να την ερεθίζει. Περιέχει ενεργά συστατικά, όπως εκχύλισμα βερίκοκου, εκχύλισμα edelweiss, εκχύλισμα grapefruit, γλυκερίνη, βιταμίνη Ε, βούτυρο καριτέ και οξέα φρούτων που μαλακώνουν, γυαλίζουν και προστατεύουν τη νέα, υγιή επιφάνεια της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την κάνουν πιο δεκτική για τα επόμενα προϊόντα περιποίησης. Συγκεκριμένα το εκχύλισμα edelweiss καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, απαλύνει το δέρμα, προστατεύει από τις ακτίνες UV, και παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα μέταλλα! Η κρέμα scrub έχει λευκό χρώμα και υφή γαλακτώματος, απλώνεται εύκολα και το άρωμά της είναι υπέροχο και αναζωογονητικό! Απαιτεί μόλις 2 λεπτά για να ενεργοποιηθεί η δράση της και χρησιμοποιείται δύο φορές την εβδομάδα. Μπήκε στα αγαπημένα μου από την πρώτη κιόλας δοκιμή!
Δες περισσότερα για την εταιρία Lange Paris σε προηγούμενα review εδώ κι εδώ.

Στη συνέχεια ό,τι κι αν πω για το άρωμα White musk θα είναι λίγο! Είναι άμεσα συνδεδεμένο στη μνήμη μου με την εφηβική μου ηλικία και συνεπώς σταθερή αξία όλα αυτά τα χρόνια! Το σετ Aloe Plus White Musk Shower Gel & Body Butter είναι ιδανικό για αυτήν την εποχή που ενδύκνειται για πιο ζεστά και ελκυστικά αρώματα στα προϊόντα περιποίησης σώματος. 
Το Shower Gel White Musk είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και για όλη την οικογένεια. Είναι υποκίτρινο και διάφανο, κάνει πλούσιο αφρό που καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα και την απαλύνει, ενώ ταυτόχρονα την αρωματίζει με το υπέροχο άρωμα του που διαρκεί και μετά το ντουζ! 
Το Body Butter White Musk, αν και βούτυρο σώματος, απορροφάται μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να αφήνει περιττή λιπαρότητα ή να κολλάει, ενυδατώνει σε βάθος και απαλύνει την επιδερμίδα στη στιγμή προσφέροντας βελούδινη αίσθηση, φυσική λάμψη και προστασία από ερεθισμούς. Το δε άρωμά του διαρκεί για αρκετές ώρες που αντικαθιστά επάξια το eau de toilette! Το βρίσκεις σε συσκευασία των 200ml και των 50ml για την τσάντα ή για πρώτη δοκιμή, ενώ διαθέτει και εσωτερικό κάλυμμα για να παραμένει καθαρό. 
Και τα δύο προϊόντα Aloe Plus White Musk Shower Gel & Body Butter περιέχουν 100% οργανική aloe vera σε υψηλή συγκέντρωση, έχουν σύνθεση paraben free και φυσική ήπια μορφή, ενώ παράγονται στην Ελλάδα και το κυριότερο είναι cruelty free! Τσέκαρέ τα οπωσδήποτε με την πρώτη ευκαιρία! Επίσης δες περισσότερα για την εταιρία Aloe Plus σε προηγούμενα review εδώ κι εδώ.
Τα προϊόντα Lange Paris και Aloe Plus τα βρίσκεις στο ηλεκτρονικό φαρμακείο pharmacytop.gr, στο ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare.eu & στο cherrybox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου