16 Δεκεμβρίου 2016

3rd Blogiversary

Και ξαφνικά οι μέρες αρχίζουν να αποκτούν άλλο νόημα, οι στιγμές γεμίζουν από σκέψεις και συναισθήματα κι η ανάγκη για ανταπόδοση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ! Μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά τα τελευταία 3 χρόνια συνειδητοποιώ ταυτόχρονα ότι πλησιάζουν τα γενέθλια του blog στις 2/1 και τα δικά μου στις 5/1! Κι επειδή τέτοιες γιορτινές μέρες χαρίζουμε και μας χαρίζουν δώρα, ο εορτασμός του 3rd Blogiversary αρχίζει από σήμερα μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου που "συγγενεθλιάζω" (κάπως αδόκιμος ο όρος, ε;) μαζί με το blog μου!


Και φυσικά θέλω να ευχαριστήσω ξεχωριστά όλους όσοι σταθήκατε συνοδοιπόροι όλη αυτήν τη χρονιά και να ανταποδώσω την αγάπη και την υποστήριξη! Να ξέρετε ότι εκτιμώ το κάθε σχόλιο, το κάθε like και την κάθε κοινοποίηση στα social media! Συντονιστείτε λοιπόν εδώ για τους επετειακούς διαγωνισμούς που έρχονται σε λίγο και να περάσετε όμορφα παρέα με αγαπημένα πρόσωπα αυτές τις γιορτινές μέρες! Ένα είναι το σύνθημα που στριφογυρίζει στο μυαλό μου τελευταία: "Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο (Μαχάτμα Γκάντι)!". 

*Θα ήταν βέβαια παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω δημόσια και τους δωροθέτες του 3rd Blogiversary! Κάθε φορά που θα ανεβαίνει κι ένας επετειακός διαγωνισμός, με update θα μπαίνει και στο παρόν post το αντίστοιχο link. Τέλος να σημειώσω πώς λόγω των ημερών, των αυξημένων υποχρεώσεων και της έλλειψης χρόνου οι επετειακοί διαγωνισμοί θα γίνονται μόνο με συμμετοχή μέσω Facebook -κι όχι με φόρμα συμμετοχής, όπως συνήθως- για να γίνονται οι κληρώσεις πιο γρήγορα και να σταλούν τα δώρα στους τυχερούς μέσα στις γιορτές! Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου