5 Δεκεμβρίου 2015

Review: Lange Paris


Όταν οι αρχές της σύγχρονης κοσμητολογίας συναντούν την παριζιάνικη αύρα, το αποτέλεσμα μπορεί να αφήσει μόνο τις καλύτερες εντυπώσεις στην επιδερμίδα σου! Εξελιγμένες φόρμουλες επιστρατεύονται για την περιποίηση της δικής σου επιδερμίδας που αποκτά πλέον γαλλικό αέρα!

Κι επειδή η ομορφιά είναι απόλυτα συνυφασμένη με την κομψότητα και φυσικά με το Παρίσι, θα σου συστήσω σήμερα μια γαλλική εταιρία, την Lange Paris. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο το σεβασμό στο περιβάλλον η Lange Paris συνδυάζει την επιστήμη με τη φύση για τη δημιουργία προηγμένων τεχνολογικά φυτικών καλλυντικών! Αν επιθυμείς να ενημερωθείς περισσότερο για τη φιλοσοφία της εταιρίας δες εδώ κι εδώ. Στη συγκεκριμένη εταιρία θα βρεις ολοκληρωμένες σειρές για την περιποίηση της επιδερμίδας ανάλογα με τις ανάγκες σου, καθώς και ειδικές θεραπείες προσώπου, όπως θεραπεία μικτού-λιπαρού δέρματος και λεύκανση. 


Πριν λίγο καιρό είχα τη χαρά να δοκιμάσω 2 προϊόντα από την Lange Paris και είμαι σήμερα εδώ για να σου πω τη γνώμη μου!



Η κρέμα αυτή ανήκει στη σειρά "Αναζωογόννηση - Αντιοξείδωση", η οποία είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και στοχεύει στην ενίσχυση της λάμψης και την τόνωση της επιδερμίδας. Περιέχει βιταμίνες Α και C, προερχόμενες από φρούτα, όπως γλυκό πορτοκάλι και ακτινίδιο, για την καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και την κυτταρική ανανέωση, καθώς επίσης και έλαιο γλυκαμυγδάλου, γλυκερίνη και βιταμίνη Ε, που προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Απορροφά τα νεκρά κύτταρα και φωτίζει άμεσα την επιδερμίδα παρέχοντας ενυδάτωση και αίσθηση φρεσκάδας, ενώ προστατεύει καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας από εξωτερικές συνθήκες, δραστηριότητες και υπαίθρια σπορ. Μπορεί να  εφαρμοστεί καθημερινά πρωί και βράδυ, καθώς είναι κρέμα 24ωρου, με την προϋπόθεση βέβαια ότι το πρωί θα πρέπει να συνδυαστεί και με αντηλιακή προσώπου, μια και δεν έχει δείκτη προστασίας αλλά και λόγω της παρουσίας της βιταμίνης Α, που είναι ευαίσθητη στο φως του ήλιου.

Η άποψή μου: Είναι μια κρέμα με λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, τουλάχιστον στη δική μου επιδερμίδα που είναι κανονική με τάσεις ευαισθησίας. Με ελάχιστη ποσότητα αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη, χωρίς αίσθηση τραβήγματος. Έχει πολύ διακριτικό άρωμα που φεύγει μέσα σε μερικά λεπτά, κάτι που εκτιμώ ιδιαίτερα, μια και δε θέλω τα προϊόντα που χρησιμοποιώ στο πρόσωπο να έχουν έντονο άρωμα! Την φοράω μέρα παρά μέρα, γιατί αναφέρει στις οδηγίες ότι οι ευαίσθητες επιδερμίδες δεν πρέπει να την εφαρμόζουν πάνω από 3 φορές την εβδομάδα! Μετά λοιπόν από χρήση 15 ημερών βλέπω ότι οι δυσχρωμίες του προσώπου μου έχουν αρχίσει να απαλύνουν αισθητά, ενώ παράλληλα η επιδερμίδα φαίνεται πιο σφριγηλή, ιδίως τώρα τον χειμώνα, που ταλαιπωρείται από την εναλλαγή ζέστης-κρύου. Έρχεται σε πολυτελή συσκευασία των 50ml και εκείνο που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι μέσα στη χάρτινη συσκευασία του προϊόντος υπάρχει κι ένα φακελάκι με ένα εσωτερικό πλαστικό κάλυμμα, το οποίο το τοποθετείς, αφού αφαιρέσεις την μεμβράνη ασφαλείας, γιατί η δράση της βιταμίνης Α μειώνεται από τον αέρα! Το μόνο ίσως μειονέκτημα είναι ότι δεν είναι paraben free. Μάλιστα για το συγκεκριμένο ζήτημα διάβασα το εξής στην Ηθική Πολιτική της εταιρίας στο site: "Η L A N G É χρησιμοποιεί τη μέγιστη δυνατή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά, αλλά δεν φιλοδοξεί να προσφέρει 100% φυσικά προϊόντα. Προς το παρόν, αυτό εξακολουθεί να είναι αδύνατον λόγω των απαραίτητων συντηρητικών. Η L A N G É είναι μια πολυεθνική εταιρία με ισχυρή ηθική και δεσμεύεται για την υγεία του δέρματός σας."

(βαθμολογία: 8/10)





Τα επιθέματα ματιών ανήκουν στη σειρά "Σύσφιξη & Ανόρθωση Προσώπου (Lifting)", που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και η οποία στοχεύει στην αναδόμηση και τόνωση μιας επιδερμίδας που ακτινοβολεί από υγεία. Η σειρά αυτή περιέχει φυτικά και βιοτεχνολογικά συστατικά που ενυδατώνουν, ενώ ταυτόχρονα διεγείρουν τον μεταβολισμό των κυττάρων και τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Τα επιθέματα ματιών λειτουργούν ως 10-λεπτη μάσκα τόνωσης με κολλαγόνο για άμεση μείωση των μαύρων κύκλων, των σακούλων και του πρηξίματος, αλλά και για ανασήκωμα και σύσφιξη του περιγράμματος. Περιέχουν κολλαγόνο και ρετινόλη palmitate για κυτταρική ανανέωση και καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, βιταμίνη Ε για αντιοξείδωση και αντιγήρανση, αλόη βέρα, έλαιο καμέλιας, γλυκερίνη, καολίνη, αλλαντοίνη και καστορέλαιο. Μπορούν να εφαρμοστούν 2 φορές την εβδομάδα ή πριν από κάποιο σημαντικό ραντεβού για λαμπερή και φρέσκια όψη. Τοποθετούνται κάτω από τα μάτια για 10-20 λεπτά σε καθαρή επιδερμίδα, ενώ προηγουμένως τα έχουμε αφήσει για 5 λεπτά στο ψυγείο.

Η άποψή μου: Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω τέτοιου είδους προϊόν και η αλήθεια είναι ότι είχα έντονη περιέργεια!  Η συσκευασία περιέχει 8 φακελάκια με 8 σετ επιθεμάτων (για 8 χρήσεις αντίστοιχα), ενώ το κάθε φακελάκι της συσκευασίας περιέχει 1 σετ επιθεμάτων, ένα για το κάθε μάτι. Το κάθε επίθεμα διαθέτει δύο διαφορετικές όψεις, από τις οποίες η εξωτερική είναι υφασμάτινη και η εσωτερική είναι κολλώδης και με πράσινο χρώμα. Εφαρμόζεται πανεύκολα πάνω στο δέρμα και αφαιρείται επίσης πανεύκολα. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ένιωθα μια ευχάριστη αίσθηση τραβήγματος και φανταζόμουν ότι βρίσκομαι σε ένα πολυτελές σπα! Ομολογώ ότι ήταν μια πολύ ευχάριστη και πρωτόγνωρη εμπειρία! Τα επιθέματα έχουν ένα ιδιαίτερο, διακριτικό και αναζωογονητικό πράσινο άρωμα από το οποίο προσωπικά νομίζω ότι υπερισχύει η αλόη βέρα! Μετά την αφαίρεση τους η περιοχή κάτω από τα μάτια ήταν εμφανώς πιο ενυδατωμένη από ό,τι πριν και φαινόταν πιο σφριγηλή και με λαμπερή όψη, ενώ κάποια μικρά πρηξιματάκια είχαν εμφανώς υποχωρήσει. Θα το επαναλάμβανα οπωσδήποτε και το συνιστώ ανεπιφύλακτα! 


(βαθμολογία: 9/10)






Τα προϊόντα Lange Paris είναι διαθέσιμα στο e-shop της εταιρίας, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία pharmacytop.gr και DVcare, καθώς και σε επιλεγμένα φυσικά φαρμακεία της Αττικής, τα οποία μπορείς να βρεις εδώ.  

Μάλιστα με το ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare έχουμε μια ειδική προσφορά για τις φίλες του blog μου: Με κάθε αγορά ενός προϊόντος Lange Paris από το online φαρμακείο θα έχετε Δώρο ένα σετ Eye Patches με κολλαγόνο. Η προσφορά θα ισχύει μέχρι τις 31/12/2015 και θα πρέπει να αναφέρετε το blog μου (Όμορφη μέσα έξω) στην παραγγελία σας, ώστε να σας αποσταλεί το δώρο!


*PR Samples

Έχεις δοκιμάσεις κάποιο προϊόν από την Lange Paris;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου