1 Δεκεμβρίου 2015

Ανασκόπηση #Νοεμβρίου 2015


Μπήκαμε πλέον κι επίσημα στον Δεκέμβρη, τον πιο χουχουλιάρικο μήνα του έτους και τον πιο γιορτινό! Ο Νοέμβρης πέρασε σχετικά γρήγορα για μένα! Πάμε λοιπόν να δούμε την ανασκόπησή του!

Στις 3 Νοεμβρίου κέρδισα σε διαγωνισμό του agrinio-life.gr την Ατζέντα 2016 "ΘΑΡΡΟΣ" από τις Εκδόσεις Λιβάνη που περιέχει αποσπάσματα του πολυαγαπημένου μου συγγραφέα Paulo Coelho! Την παρέλαβα στις 11 Νοεμβρίου και από τότε ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα τη χρησιμοποιήσω! Με την ευκαιρία ανέβασα μια ανάρτηση με προτάσεις για αγαπημένες ατζέντες-ημερολόγια για το 2016 που μπορείς να δεις εδώ!


Στις 8 Νοεμβρίου επίσης κέρδισα σε ένα διαγωνισμό του trendscontrol.com ένα gift box από την CND που περιλαμβάνει 2 βερνίκια νυχιών από τη νέα συλλογή φθινοπωρινή Contradictions Vinylux και ένα toap coat! Και ήθελα τόσο πολύ να δοκιμάσω προϊόντα αυτής της εταιρίας! Τα παρέλαβα στις 17 Νοεμβρίου και θα σου πω σύντομα τη γνώμη μου για αυτά! Μέχρι στιγμής πάντως δηλώνω ενθουσιασμένη με την πετρόλ απόχρωση!


Στις 10 Νοεμβρίου παρέλαβα ένα δεματάκι με φυσικά προϊόντα περιποίησης για δοκιμή από την νεοσύστατη εταιρία Senya που ανέδυε εκπληκτικά αρώματα με το που το άνοιξα! Είναι γνωστή η αγάπη μου για καθετί φυσικό και ιδίως για προϊόντα ομορφιάς, οπότε να περιμένεις σύντομα να σου μιλήσω για τα συγκεκριμένα! Μάλιστα μέχρι τις 25/12 μπορείς να επωφεληθείς της προσφοράς στο site της εταιρίας και να κερδίσεις 10 για αγορές άνω των 50 με τον κωδικό κουπονιού senya1 και έξτρα δώρο το νέο κουτί συσκευασίας!


Στις 19 Νοεμβρίου παρέλαβα ακόμη ένα δεματάκι με προϊόντα προς δοκιμή από δύο διαφορετικές εταιρίες, η μία ελληνική και η άλλη γαλλική! Πρόκειται για την Aloe Plus και την Lange αντίστοιχα. Για την πρώτη σού έχω ξαναμιλήσει με αναλυτικό review εδώ, για τη δεύτερη ετοιμάσου να ακούσεις περισσότερα εντός της εβδομάδας! 


Επίσης την ίδια μέρα παρέλαβα ένα πολύ όμορφο δεματάκι με μια χειροποίητη καρφίτσα Santa Claus (που μπορείς να βρεις εδώ) ως δώρο από μια διαδικτυακή φίλη, την Μάγδα από το Κάθε μέρα γονείς στα πλαίσια μιας γλυκιάς κίνησης, του #payitforward! Δεν είναι υπέροχη; Οπότε μπήκα σε xmas mood!


Στις 20 Νοεμβρίου ανέβηκε ένα review post για το Βαλσαμέλαιο από την νεοσύστατη ελληνική εταιρία Agreece. Είπαμε για την αγάπη μου στα φυσικά προϊόντα παραπάνω! Εσύ, έχεις δοκιμάσει ποτέ βαλσαμέλαιο; 


Κι ο Νοέμβρης έκλεισε για μένα με ένα ακόμη δώρο από διαγωνισμό του makeupvibes.gr στις 28 του μήνα! Αυτή τη φορά πρόκειται για 2 σαμπουάν Wash & Go, ένα για ενδυνάμωση με εκχύλισμα ginseng κι ένα για ενυδάτωση με aloe vera, τα οποία κυκλοφορούν με ανανεωμένη σύνθεση και δεν έχω δοκιμάσει! Θα σου πω περισσότερα για αυτά μόλις τα παραλάβω!

Έχεις δοκιμάσει κάτι από όσα σου έδειξα παραπάνω; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου