1 Ιουνίου 2014

Hello June!

Πηγή / Source

Ιούνιος! Μήνας που σηματοδοτεί επίσημα τον ερχομό του καλοκαιριού! Μήνας που αρχίζουν τα πρώτα μπάνια, αν και εγώ περιμένω να ζεστάνει καλά ο καιρός και το νερό της θάλασσας! Η αλήθεια είναι ότι έχω μια τραυματική εμπειρία πριν αρκετά χρόνια από ένα πρωινό μπάνιο του Ιουνίου που το διαδέχτηκε ένα ωραιότατο κρύωμα με καταρροή και μάτια να δακρύζουν για αρκετές μέρες!

Πηγή / Source

Πρώτη μέρα του Ιουνίου σήμερα με τον καιρό να μη θυμίζει καθόλου καλοκαίρι! Που θα πάει όμως; Ας απολαύσουμε λίγο ακόμη τις δροσερές ημέρες πριν αρχίσει το θερμόμετρο να παίρνει την ανιούσα! Πριν αρχίσει το λιοπύρι να ψήνει την επιδερμίδα μας και να χαρίζει ξανθές ανταύγειες στα μαλλιά μας! Και σ' αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω το ότι πρέπει καθημερινά να βάζουμε αντηλιακό τόσο στο πρόσωπο όσο και στα ακάλυπτα μέρη του σώματός μας, ακόμη κι αν είμαστε στην πόλη! Ο ήλιος δεν είναι τόσο φιλικός όσο νομίζουμε! Για την ακρίβεια δεν είναι καθόλου φιλικός! 

Πηγή / Source

Γι' αυτό λοιπόν σήμερα θα σας προτείνω μερικές νέες αφίξεις στο χώρο της αντηλιακής προστασίας. Πάμε να τα δούμε ένα ένα!

Nuxe
Πρώτη πρόταση είναι η Nuxe, μια εταιρία πολύ γνωστή κι αγαπημένη στο χώρο της ομορφιάς που λανσάρει φέτος την πρώτη της αντηλιακή σειρά! Απολαυστικές υφές και αισθησιακές μυρωδιές μετατρέπουν την εφαρμογή των αντηλιακών σε πραγματική ιεροτελεστία! 

Πηγή / Source

Intermed
Νέα επίσης σειρά αντηλιακών είναι της Intermed με υαλουρονικό οξύ. Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, για γρήγορο μαύρισμα και για ενυδάτωση-after sun.

Πηγή / Source

Avene
Επόμενο νέο προϊόν είναι το αντηλιακό προσώπου "Avene Soleil Reflexe Solaire SPF50+" (30 ml) με λεπτόρευστη υφή dry touch και επαναστατική εύκαμπτη συσκευασία για χρήση όπου κι αν βρίσκεστε!

Πηγή / Source

Avon
Επόμενη νέα πρόταση αντηλιακής προστασίας είναι η αντηλιακή λοσιόν σώματος "Avon Sun Fresh Protection Body Lotion SPF 30" με ευχάριστη μυρωδιά φρεσκάδας!

Πηγή / Source

Σας αφήνω με την ευχή "το φετινό καλοκαίρι να είναι το πιο όμορφο και διασκεδαστικό της ζωής σας" και με μια αγαπημένη μελωδία από τους a-ha!


Καλό καλοκαίρι!

2 σχόλια:

  1. δεν έχω δοκιμάσει άλλα προιόντα της nuxe αλλά το λαδάκι της είναι εκπληκτικό! αν και τσιμπημένο σε τιμή! σε ευχαριστώ για την συμμετοχή στο λινκ παρτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λάδι της Nuxe στο οποίο αναφέρεσαι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι' αυτό! Εγώ ευχαριστώ που διοργανώνεις τόσο πετυχημένα λινκ πάρτυ! <3

      Διαγραφή