21 Δεκεμβρίου 2017

Βιβλιοκριτική & κλήρωση για το βιβλίο "Ο μαγικός τάρανδος της Όλι": 4th Blogiversary

Συνεχίζουμε τα δώρα του 4th Blogiversary με βιβλιοκριτική κλήρωση για το βιβλίο "Ο μαγικός τάρανδος της Όλι" από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!


Μια παγωμένη παραμονή Χριστουγέννων η Όλι ξυπνά από έναν περίεργο θόρυβο που της θυμίζει ήχο κουδουνίσματος κάτι σαν γκλιν γκλιν γκλον. Χωρίς δεύτερη σκέψη βγαίνει έξω από το σπίτι, μπαίνει στο έλκηθρό της και προσπαθεί να ανακαλύψει από πού προέρχεται ο ήχος! Η αναζήτησή της αυτή πάνω στο χιόνι θα της χαρίσει την πιο αξέχαστη και μαγική εμπειρία κι έναν καινούριο φίλο!


Το παιδικό βιβλίο "Ο μαγικός τάρανδος της Όλι" μεταφράστηκε στα ελληνικά πριν λίγο καιρό κι έχει ως θέμα του τη μαγεία που κρύβουν τα Χριστούγεννα και τη φιλία που μπορεί να γεννηθεί έτσι ξαφνικά. Είναι ένα πολύ όμορφο και τρυφερό βιβλίο που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-6 ετών και ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη εικονογράφηση. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς η συγγραφέας Νικολά Ριλέν, πριν αρχίσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην εικονογράφηση παιδικού βιβλίου και αποσπάσει το βραβείο Καλύτερου Νέου Ταλέντου της Egmont, για αρκετά χρόνια σχεδίαζε ευχετήριες κάρτες! Αν λοιπόν αυτές τις γιορτές αναζητάς ένα ξεχωριστό δώρο για μικρούς, ρίξε μια ματιά και στο συγκεκριμένο! Είμαι παραπάνω από σίγουρη ότι θα (σου) αρέσει πολύ!


Σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουμε ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ο μαγικός τάρανδος της Όλι" της Νικολά Ριλέν! Να ευχαριστήσω θερμά τις Εκδόσεις Ψυχογιός για τη δωροθεσία! 



~ Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

1. Like στις σελίδες Εκδόσεις Ψυχογιός και Όμορφη μέσα έξω στο Facebook.
2. Σχόλιο στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ προσκαλώντας φίλους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.
3. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω.

*Αν δεν έχεις Facebook, συμπλήρωσε μόνο τη φόρμα συμμετοχής!



Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι και 27/12.
  • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και email / προφίλ Facebook.
  • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους όρους, ακυρώνονται.
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών.
  • Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας τυχερός.
  • Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email κι όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί.
  • Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα), ενώ αν είναι από την περιφέρεια, θα του αποσταλεί δωρεάν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!
  • Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
  • Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το blog "Όμορφη μέσα έξω" δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!


Χορηγοί επικοινωνίας:

Update 28/12
Τυχερή:
Γιουβανακη Αναστασία







Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου