21 Σεπτεμβρίου 2017

Αγαπημένα #καλοκαιριού 2017 (part 2)

Σε προηγούμενο post σού έδειξα τα αγαπημένα του #καλοκαιριού 2017 (part 1) και συνεχίζω σήμερα με τα αγαπημένα του #καλοκαιριού 2017 (part 2) με τον καιρό να θυμίζει ακόμη λίγο καλοκαίρι! 


Το καλοκαίρι συνήθως περιορίζω τη χρήση styling και σεσουάρ στο ελάχιστο δυνατό και μόνο σε ειδικές περιστάσεις, οπότε το μόνο που θέλω είναι να λουστώ με ένα καλό σαμπουάν και να αφήσω τα μαλλιά μου να στεγνώσουν φυσικά κρατώντας το άρωμά του σαμπουάν για όσο περισσότερο γίνεται! Κι αυτό το βρήκα στο Gaia Olive Pistachio Hydrating Shampoo Color Care, που καθαρίζει πολύ καλά τα μαλλιά κάνοντας πολύ αφρό, τα ενυδατώνει, χωρίς να τα βαραίνει, αλλά το κυριότερο τους χαρίζει μοναδικό και απολαυστικό άρωμα σε σημείο που θέλεις να "φας" τα μαλλιά σου! Στην ίδια σειρά υπάρχει και μαλακτική κρέμα με το ίδιο επίσης υπέροχο άρωμα. 


Φέτος το καλοκαίρι δοκίμασα προϊόντα της νέας σειράς B.Earth Cosmetics, για την  οποία ετοιμάζω ξεχωριστό review, όπου θα σου πω τα πάντα για αυτήν. Το Bliss Relaxing Body Shower είναι το αφρόλουτρο που χρησιμοποίησα κατά κόρον στις διακοπές μου και το αγάπησα μέχρι τελευταία σταγόνα! Περιέχει οργανικό ελαιόλαδο, οργανική αλόη, πανθενόλη και εκχυλίσματα ροδιού, λυκίσκου και τίλιου. Κάνει αρκετό αφρό, καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα και κυρίως το απαλύνει και το ενυδατώνει, ενώ έχει δροσερό και χαλαρωτικό άρωμα που σε προετοιμάζει για ύπνο και όνειρα γλυκά! 


Για 2η συνεχόμενη χρονιά στις διακοπές μου είχα σύμμαχό μου την Real Care Panthenol Cream ερεθισμένο & ευαίσθητο δέρμα, για την οποία σου μίλησα αναλυτικά σε περσινό post! Με δυο λόγια ενυδατώνει την  επιδερμίδα ανακουφίζοντας τους ερεθισμούς από ήλιο, αέρα, ξηρή ατμόσφαιρα και εναλλαγές θερμοκρασίας. Επιπλέον είναι ελληνικό προϊόν και δεν περιέχει paraben! 


Ακόμη ένα πολυαγαπημένο μου χρόνια τώρα προϊόν περιποίησης που με συντρόφευσε αυτό το καλοκαίρι είναι το Nuxe Huile Prodigieuse Or, για το οποίο σου ξαναμίλησα εδώ, εδώ κι εδώ! Μόνο μια λέξη θα πω: αξεπέραστο!


Το φετινό καλοκαίρι ήρθαν για να μείνουν τα Fresh Line Body Waters, από τα οποία δοκίμασα δύο και σου μίλησα για αυτά σε αναλυτικό post εδώ! Τα λάτρεψα και τα δυο, αλλά περισσότερο το Cardamom & White Tea Body Water! Έχει δροσερό και ελαφρώς πικάντικο άρωμα που σου φτιάχνει τη διάθεση στη στιγμή! Απλώς respect!


Τέλος ένα ακόμη προϊόν περιποίησης που ξεχώρισα κι αγάπησα αυτό το καλοκαίρι είναι το BioAroma 100% Φυσικό Λάδι Σώματος Απώθησης Κουνουπιών, για το οποίο μπορείς να διαβάσεις το σχετικό review εδώ




Και μην ξεχνάς:
Ακολούθησέ με σε FacebookInstagram και Google+, για να μη χάνεις κανένα νέο post!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου