27 Οκτωβρίου 2016

"Πριν χαθεί η νύχτα" της Ευαγγελίας Ευσταθίου: βιβλιοκριτική & κλήρωση

Λένε ότι όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός χαμογελάει! Και το πιστεύω απόλυτα αυτό. Η ανάρτηση με αφορμή το βιβλίο ”Πριν χαθεί η νύχτα” της Ευαγγελίας Ευσταθίου (Εκδόσεις Λιβάνη, 2016) κανονικά έπρεπε να είχε ανέβει λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές μου, αλλά ο υπολογιστής μου αρνιόταν πεισματικά να συνεργαστεί, μάλλον γιατί ήθελε κι εκείνος διακοπές! Έτσι η ανάρτηση αυτή παρέμενε υπομονετικά στο πρόχειρο, μέχρι να έρθει η σειρά της.


24 Οκτωβρίου 2016

Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για τα #μαλλιά μου;



Το πλάνο διάσωσης που ετοιμάσαμε με το ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare.eu ως απάντηση στο επιτακτικό ερώτημα "Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά μου;" ολοκληρώνεται με μια πρόταση για τόνωση μαλλιών (δες τις προτάσεις για πρόσωπο και σώμα εδώ κι εδώ)!


23 Οκτωβρίου 2016

5 Wine Red Must Have Lipsticks

Ανυπομονούσες να αλλάξει η σεζόν για να φορέσεις πιο σκούρες αποχρώσεις στα χείλη σου; Μάθε πώς το χρώμα του κόκκινου κρασιού παραμένει δυνατό trend και για το φθινόπωρο/χειμώνα 2016-2017! 5 Wine Red Must Have Lipsticks λοιπόν για elegant εμφανίσεις με ρετρό διάθεση!


11 Οκτωβρίου 2016

"Πριν έρθεις εσύ" της Τζότζο Μόις: βιβλιοκριτική

Το “Πριν έρθεις εσύ” της Τζότζο Μόις (Εκδόσεις Ψυχογιός, 2013) είναι ένα από τα βιβλία που διάβασα και ξεχώρισα μέσα στο 2016. Το ανακάλυψα τυχαία την περασμένη άνοιξη και με αφορμή τη μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη σού μίλησα ήδη σε προηγούμενη ανάρτηση. Σήμερα λοιπόν επιστρέφω με βιβλιοκριτική.


6 Οκτωβρίου 2016

Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για το #πρόσωπό μου;

Σε συνέχεια με προηγούμενη ανάρτηση και πάντα μιλώντας για το θέμα "Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά μου;" σειρά έχει το κομμάτι skin care ή αλλιώς περιποίηση προσώπου με μια πρόταση από το ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare.euιδίως αν το παράκανες με την έκθεση στον ήλιο!