27 Ιουνίου 2016

Macrovita summer essentials: review

Η ελληνική εταιρία Macrovita γνωρίζει καλά το τρίπτυχο: καλοκαίρι-ήλιος-θάλασσα και φροντίζει για τη σμιλευμένη εμφάνιση, την αντηλιακή προστασία και την αίσθηση φρεσκάδας που αναζητάς αυτήν την εποχή. Πρόσφατα δοκίμασα τρία summer essentials προϊόντα και θέλω να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου! 



3 Ιουνίου 2016

GLOV #giveaway

Ντεμακιγιάζ μόνο με νερό γίνεται; Αν είναι GLOV, γίνεται! Σου έχω μιλήσει ήδη με αναλυτικό review για τα καινοτόμα προϊόντα GLOV, που προσφέρουν καθαρισμό και ντεμακιγιάζ, χωρίς να απαιτείται χρήση ειδικού προϊόντος, παρά μόνο νερό! Μείνε λοιπόν μέχρι το τέλος, γιατί έχουμε giveaway!


2 Ιουνίου 2016

5 +1 βιβλία για το καλοκαίρι

5+1 βιβλία για το καλοκαίρι που δε θα θέλεις να αφήσεις από τα χέρια σου στιγμή! Βιβλία νέας εσοδείας αλλά και ένα διαχρονικό που μετράει χρόνια λογοτεχνικής πορείας! Βιβλία που κρύβουν μέσα τους θάλασσα, ήλιο, βρεγμένη άμμο και μυστικά! Οι επιλογές αμέτρητες. Οι δικές μου προτάσεις ευθύς παρακάτω. 

1 Ιουνίου 2016

E-magazine Familives #5: ένας χρόνος μαζί

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που βγήκε στον αέρα το e-magazine Familives! Ένας χρόνος που κύλησε σαν νερό φέρνοντας στο διάβα του αλλαγές ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες. Η ζωή όμως παρά τις όποιες αντιξοότητες προχωρά μπροστά και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε με πείσμα και όρεξη για δουλειά!