30 Μαρτίου 2016

Macrovita: review

Βιολογικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς υπάρχουν πολλά! Μια ελληνική εταιρία ποιοτικών φυτικών και φυσικών προϊόντων που ξεχωρίζει για τη φιλοσοφία της και συμβάλλει στη διατήρηση της μακροζωίας είναι η Macrovita. 


28 Μαρτίου 2016

Bomb Cosmetics Little Hotties: review

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε μια βόλτα μου στα καταστήματα, προκειμένου να επιλέξω μερικά δώρα, βρήκα τυχαία σε ένα φαρμακείο της περιοχής μου προϊόντα από Bomb Cosmetics! Ενθουσιάστηκα αμέσως, μια και δεν είχε τύχει ποτέ στο παρελθόν να δοκιμάσω κάτι από το συγκεκριμένο αγγλικό brand!


24 Μαρτίου 2016

Κέρδισε το βιβλίο "Οι βιολέτες του Μαρτίου" της Σάρας Τζίο

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και πρόσφατα σε μια διαδικτυακή βόλτα, εντόπισα το τελευταίο βιβλίο της Σάρα Τζίο με τον πολύ ρομαντικό τίτλο "Οι βιολέτες του Μαρτίου" από τις Εκδόσεις Ψυχογιός! Σε συνδυασμό με το νοσταλγικό εξώφυλλο και τη λιτή αλλά περιεκτική περίληψη σκέφτηκα ότι θα ήθελα να δώσω τη δυνατότητα σε έναν ή μία από εσάς να το διαβάσει! Εγώ δεν το απέκτησα ακόμη, αλλά έχει ήδη μπει στη wish-book-list μου!


23 Μαρτίου 2016

Das home #giveaway2

Νομίζω ότι δε χρειάζεται να πούμε πολλά για την ελληνική εταιρία λευκών ειδών Das home! Μιλάνε από μόνες τους οι μεγάλες πωλήσεις εντός κι εκτός συνόρων και η αυξανόμενη ζήτηση του καταναλωτικού κοινού! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό, όταν υπάρχει άριστη σχέση ποιότητας και τιμής! Σου έχω ξαναμιλήσει άλλωστε κι εδώ.


11 Μαρτίου 2016

Glov γάντι για ντεμακιγιάζ: review

Η καινοτομία στον τομέα του ντεμακιγιάζ ακούει στο όνομα Glov! Αλήθεια έχεις ποτέ σκεφτεί ότι θα μπορούσες να καθαρίσεις το πρόσωπό σου ή να αφαιρέσεις το μακιγιάζ μόνο με νερό; Ακούγεται ίσως παράλογο, αλλά πίστεψέ με, δεν είναι!


9 Μαρτίου 2016

Ηλεκτρονικό περιοδικό Familives #4

Ήρθε η άνοιξη - ημερολογιακά τουλάχιστον, μια και τις τελευταίες ημέρες διανύουμε έναν μικρό χειμώνα - και μαζί της έφερε και το ολοκαίνουριο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Familives, στο οποίο έχω τη χαρά να συμμετέχω με ένα άρθρο για το μακιγιάζ της νέας σεζόν! 

via

2 Μαρτίου 2016

Βιβλιοκριτική: "Το δωμάτιο" της Έμας Ντόναχιου & κλήρωση

"Το δωμάτιο" της Έμα Ντόναχιου πρωτοεκδόθηκε το 2010 (στην Ελλάδα το 2011) και ήταν υποψήφιο για το βραβείο Booker 2010! Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία του βιβλίου, που το 2015 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη κερδίζοντας χρυσή σφαίρα για την καλύτερη γυναικεία ερμηνεία στο πρόσωπο της Brie Larson και 4 υποψηφιότητες για όσκαρ (καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, διασκευασμένου σεναρίου και α΄ γυναικείου ρόλου) καταφέρνοντας τελικά να αποσπάσει το όσκαρ α΄ γυναικείου ρόλου μόλις πριν μερικές ημέρες!