20 Νοεμβρίου 2016

Κέρδισε το βιβλίο "Μετά από σένα" της Τζότζο Μόις

Το "Μετά από σένα" της Τζότζο Μόις από τις Εκδόσεις Ψυχογιός αποτελεί τη συνέχεια του παγκόσμιου best seller "Πριν έρθεις εσύ", που έγινε και κινηματογραφική ταινία! Συνεπώς θα ήταν προτιμότερο να το διαβάσεις μετά από το πρώτο της σειράς για να μπεις καλύτερα στο κλίμα της ιστορίας! Μείνε λοιπόν μέχρι το τέλος της ανάρτησης και κέρδισε ένα αντίτυπο του βιβλίου!

Διάβασε εδώ τη βιβλιοκριτική μου για το "Πριν έρθεις εσύ"!



Λίγα λόγια για το βιβλίο*

Πώς προχωράς αφού χάσεις τον άνθρωπο που αγαπάς; Πώς ξαναχτίζεις τη ζωή σου από την αρχή;

Η Λουίζα Κλαρκ δεν είναι πια ένα συνηθισμένο κορίτσι. Ύστερα από τους έξι μήνες που πέρασε με του Γουίλ Τρέινορ, πασχίζει να τα καταφέρει χωρίς αυτόν. Όταν ένα απίστευτο ατύχημα την αναγκάζει να γυρίσει στο πατρικό της και στην οικογένειά της, αισθάνεται ότι είναι ακριβώς πίσω στο σημείο απ’ όπου ξεκίνησε.

Το σώμα της αναρρώνει, αλλά η ψυχή της θέλει βοήθεια. Κι έτσι η Λου καταλήγει σε μια αίθουσα εκκλησίας με τα μέλη μια ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης με τα οποία μοιράζεται σκέψεις, γέλιο και δάκρυα. Εκεί θα γνωρίσει και τον Σαμ Φίλντινγκ, τον νοσοκόμο που την έσωσε, τον μόνο που μπορεί να την καταλάβει. Και τότε θα εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν του Γουίλ και θα ανατρέψει τα σχέδιά της, οδηγώντας τη σ’ ένα διαφορετικό μέλλον…

Η συνέχεια του παγκόσμιου μπεστ σέλερ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, ένα μυθιστόρημα που θα σας κάνει να γελάσετε, να κλάψετε και να απολαύσετε κάθε σελίδα, κάθε στιγμή.

* Πηγή: Εκδόσεις Ψυχογιός. Απόσπασμα του βιβλίου εδώ


Σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρουμε σε έναν τυχερό ή μία τυχερή ένα αντίτυπο το βιβλίου "Μετά από σένα" της Τζότζο Μόις! Να ευχαριστήσω θερμά τις Εκδόσεις Ψυχογιός, που προσφέρουν το δώρο!


Για να πάρεις μέρος στο giveaway:

Υποχρεωτικοί όροι
1. Δείξε την αγάπη σου με δημόσιο like στις σελίδες
Εκδόσεις Ψυχογιός και Όμορφη μέσα έξω στο Facebook.
(Δες εδώ πώς θα κάνεις το like σου δημοσίως ορατό!)

2. Δημόσια κοινοποίηση (αυστηρά μόνο μία φορά) στη φωτογραφία που θα βρεις εδώ.

3. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις παρακάτω.

*Αν δεν έχεις λογαριασμό στο facebook, συμπλήρωσε μόνο τη φόρμα συμμετοχής!

Προαιρετικοί όροι για επιπλέον συμμετοχές
Ακολούθησέ με στο Google+
και στο Instagram.



Γενικοί όροι διαγωνισμού:
  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 28/11 και η κλήρωση θα γίνει μέσω του miniwebtool.com. 
  • Ο τυχερός θα ειδοποιηθεί με email και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο του εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί. Το email ζητείται αποκλειστικά και μόνο για λόγους επικοινωνίας με τον νικητή και σε καμία περίπτωση δεν κοινοποιείται σε τρίτους! 
  • Αν ο τυχερός είναι κάτοικος Αθηνών, θα παραλάβει το δώρο του από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα), ενώ αν είναι από την περιφέρεια, θα του αποσταλεί δωρεάν από τις Εκδόσεις Ψυχογιός! 
  • Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για κατοίκους Ελλάδας άνω των 18 ετών. 
  • Όσες συμμετοχές δεν έχουν ακολουθήσει σωστά όλους τους υποχρεωτικούς όρους ακυρώνονται, ενώ τα σχόλια στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook δεν προσμετρώνται ως συμμετοχή. 
  • Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και email / προφίλ Facebook. 
  • Το δώρο είναι προσωπικό, αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού. 

  • Καλή επιτυχία 

    Χορηγοί επικοινωνίας:


    Update 3/12: 
    Οι συμμετοχές στον διαγωνισμό ήταν 220 και η τυχερή που κερδίζει το βιβλίο "Μετά από σένα" της Τζότζο Μόις από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι η Kasiani Kosmidou! Συγχαρητήρια κι εύχομαι να είναι καλοδιάβαστο! Η τυχερή θα ειδοποιηθεί με email και θα πρέπει να κατοχυρώσει το δώρο της εντός 2 ημερών, αλλιώς η κλήρωση θα επαναληφθεί! Επιστρέφω με νέους διαγωνισμούς!


8 σχόλια:

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο.
    Ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω πολύ να το διαβάσω,μακαρι να κερδίσω στον διαγωνισμό! Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή