22 Νοεμβρίου 2016

CND Craft Culture Vinylux Weekly Polish: Review

Η νέα συλλογή CND Craft Culture Vinylux Weekly Polish για το φθινόπωρο / χειμώνα 2016 σε εισάγει σε φθινοπωρινό anti-stress mood με την πρώτη ματιά! Στο review που ακολουθεί θα μάθεις όλα όσα αφορούν σ' αυτήν! 


Το κορυφαίο αμερικανικό brand CND, μέλος του ομίλου Revlon Professional με 36 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο εξάγει τα προϊόντα του σε 65 χώρες, ενώ εκπροσωπείται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Creative Group από το 2000. Επιπλέον συμμετέχει δυναμικά στις εβδομάδες μόδας δημιουργώντας το προσωπικό του στυλ χαράσσοντας κάθε φορά νέα μόδα με προτάσεις για nailwear! Όλες οι σειρές βερνικιών CND διατίθενται μέσω τou creativegroup.gr, που διανέμει πάνω από 2.000 επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης νυχιών, μαλλιών και μακιγιάζ, καθώς και σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς (κομμωτήρια, beauty salon κλπ.).




8 νέες αποχρώσεις σε γήινους και ρουστίκ τόνους περιλαμβάνονται στη νέα συλλογή Craft Culture Vinylux Weekly Polish, η οποία αντλεί έμπνευση από έναν φθινοπωρινό περίπατο στη φύση, τις χειροτεχνίες και το denim look και σε προ(σ)καλεί να ανακαλύψεις την αξία του χειροποίητου! Άλλωστε η ενασχόληση με τη χειροτεχνία ηρεμεί το πνεύμα και αυτή η συλλογή αποσκοπεί ακριβώς στην αποβολή του stress. Αποχρώσεις που παραπέμπουν σε πορτοκάλια σαγκουίνι, βαθιά κόκκινα και παλαιωμένα μπλε συνθέτουν τον καμβά της συλλογής προσδίδοντας ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα με ξεθωριασμένες υφές και επιμελώς ατημέλητες επιφάνειες!



Τα βερνίκια νυχιών CND Craft Culture Vinylux Weekly Polish, όπως όλες οι συλλογές Vinylux, χάρη στο σύστημα που ενσωματώνουν, γίνονται πιο ανθεκτικά με την άμεση έκθεση στο φυσικό φως διαρκώντας μέχρι και μία εβδομάδα, χωρίς να απαιτείται η χρήση λάμπας led! Και το σημαντικότερο: έχουν φιλική σύνθεση "7-free", δηλαδή χωρίς formaldehyde, toluene, phthalates (DBP), formaldehyde resin, camphor, xylene και methyl ethyl keton (MEK)! Έρχονται σε πλακέ συσκευασία 15ml με βουρτσάκι μετρίου πάχους που διευκολύνει την ομοιόμορφη εφαρμογή και μεταλλικές μπίλιες για ευκολότερη ανάμιξη!


Δοκίμασα 2 από τις καινούριες αποχρώσεις της συλλογής Craft Culture Vinylux Weekly Polish σε συνδυασμό με το Weekly Toap Coat και θέλω να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου! 


To Brick Knit #223 είναι ένα σκούρο πορτοκαλί - κεραμιδί με κρεμώδες φινίρισμα που φοριέται άνετα όλη τη μέρα!


Το Fern Flannel #224 είναι ένα παλαιωμένο μπλε πετρόλ με ασημί ιριδισμούς και εντυπωσιακή λάμψη που το κάνουν ιδανική επιλογή για βραδινές ή πιο επίσημες εμφανίσεις!



Και οι δύο αποχρώσεις διήρκησαν περίπου μία εβδομάδα χάρη βέβαια και στο Weekly Toap Coat, που κλειδώνει το χρώμα και προστατεύει από τις καθημερινές φθορές, ενώ δύο στρώσεις δίνουν μέγιστη απόδοση χρώματος και πλήρη κάλυψη! Ως crafter λάτρεψα το concept αυτής της συλλογής και θα ήθελα να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες αποχρώσεις!


Εσύ, ποιες αποχρώσεις ξεχώρισες; Βρες τη νέα συλλογή εδώ!
Μείνε συντονισμένη, έρχονται εκπλήξεις την Παρασκευή 25/11! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου