24 Οκτωβρίου 2016

Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για τα #μαλλιά μου;



Το πλάνο διάσωσης που ετοιμάσαμε με το ηλεκτρονικό φαρμακείο DVcare.eu ως απάντηση στο επιτακτικό ερώτημα "Μετά το καλοκαίρι τι κάνω για το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά μου;" ολοκληρώνεται με μια πρόταση για τόνωση μαλλιών (δες τις προτάσεις για πρόσωπο και σώμα εδώ κι εδώ)!


Κάθε φθινόπωρο τα μαλλιά μας έχουν την τάση να σπάνε και να πέφτουν ως φυσιολογική διαδικασία ανανέωσης και ανακύκλωσης της τρίχας. Αυτό αποκαλείται τριχόπτωση και, όσο κι αν πιθανόν σε τρομάζει η λέξη, είναι μια απτή πραγματικότητα! Η τριχόπτωση βέβαια μπορεί να ξεκινήσει και σε άλλες εποχές του χρόνου με μικρότερη ίσως ένταση, αλλά συνήθως κορυφώνεται το φθινόπωρο. Ωστόσο και η καλοκαιρινή ηλιακή ακτινοβολία, το θαλασσινό αλάτι ή το χλώριο της πισίνας αφυδατώνουν και επιβαρύνουν τα μαλλιά κάνοντάς τα πιο αδύναμα, άτονα, θαμπά και ξηρά και προκαλούν πρόωρη γήρανση της τρίχας! Αν όμως φρόντιζες να ενυδατώνεις και να προστατεύεις τα μαλλιά σου καθημερινά πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, τότε έχεις να αντιμετωπίσεις μικρότερο πρόβλημα αυτήν την εποχή. Αν πάλι όχι. βλέπεις ήδη τα αποτελέσματα αυτής της απερισκεψίας σου στις μπλούζες σου, στα σεντόνια σου και κυρίως στο μαξιλάρι σου κάθε πρωί! Χρειάζεται λοιπόν να αντικαταστήσεις άμεσα το σαμπουάν σου με κάποιο άλλο ειδικό κατά της τριχόπτωσης για να ενδυναμώσεις και να επανορθώσεις τα μαλλιά σου κάνοντας ένα "ρεκτιφιέ" θα τολμούσα να πω! 


Το Miriam Quevedo Extreme Caviar Special  Hair Care Shampoo είναι ένα σαμπουάν για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης και θα σου δώσει μια χείρα βοηθείας για να μην "κλαις" τα μαλλάκια σου! Καθαρίζει πολύ καλά κάνοντας ικανοποιητικό αφρό με λίγη ποσότητα, ξεμπλέκει ιδανικά ακόμη και σγουρά μαλλιά σαν τα δικά μου που, όσο να πεις, ένα θεματάκι με το μπλέξιμο το έχουν, οπότε εξοικονομείς χρόνο και χρήμα γλυτώνοντας τη μαλακτική κρέμα. Επίσης έχει σχετικά λεπτόρρευστη υφή και διατηρεί καθαρά τα -δικά μου- μαλλιά μέχρι και πέντε ημέρες, χωρίς να τα βαραίνει ούτε να ξηραίνει την τρίχα ή το τριχωτό της κεφαλής, όπως συνήθως κάνουν οι αγωγές κατά της τριχόπτωσης, ενώ ένα ακόμη συν είναι ότι έχει ευχάριστο άρωμα που θυμίζει πράσινο μήλο! Επιπλέον δίνει απίστευτη πυκνότητα και όγκο στα λεπτά, φυσικά σγουρά μαλλιά μου και αποτρέπει το φριζάρισμα!Μετά από συστηματική χρήση για ενάμιση μήνα ήδη βλέπω θεαματική μείωση της τριχόπτωσης, που άλλες φορές σε εμένα διαρκούσε μέχρι και τα Χριστούγεννα!


Είναι ειδικά σχεδιασμένο να αντιμετωπίζει την τριχόπτωση προσφέροντας ένταση, απαλότητα, ενδυνάμωση και λάμψη σε αδύναμα μαλλιά καταπολεμώντας παράλληλα και τη γήρανση της τρίχας. Είναι εμπλουτισμένο με χαβιάρι για προστασία της αδύναμης τρίχας και της απώλειας μαλλιών, ενώ η βάση του είναι το λάδι καρύδας και το ελαιόλαδο, γνωστά για τις πολύτιμες θρεπτικές, αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητές τους, καθώς και για τη συμβολή τους στη διατήρηση και αποκατάσταση του προστατευτικού και υδρολιπιδικού μανδύα της τρίχας. Επίσης περιέχει ένα σύμπλεγμα 10 βιταμινών με αναζωογονητική δράση, L-αργινίνη, που τονώνει το μικροκυκλοφοριακό, τετραγενή κερατίνη και πρωτεΐνη κολλαγόνου με επανορθωτική και μαλακτική δράση. Όλα τα προϊόντα hair care του brand είναι απαλλαγμένα από paraben, mineral oil, phthalate, paraffin και petrolatum!

Tip: κυλινδρική συσκευασία 250ml με πρακτικό περιστρεφόμενο πώμα, που το καθιστά ιδανικό για μετακινήσεις!

Για οποιαδήποτε απορία, διευκρίνηση ή συμβουλή σχετικά με την τριχόπτωση μη διστάσεις να επισκεφτείς το site του ηλεκτρονικού φαρμακείου DVcare.eu ή να καλέσεις στο 210-8078617! Η ειδική σύμβουλος ομορφιάς είναι πρόθυμη να σε εξυπηρετήσει!


Εμπνευστής της ισπανικής εταιρίας Miriamquevedo είναι η Miriam Quevedo, η οποία είχε φιλοδοξία να δημιουργήσει τη δική της αυτοκρατορία καλλυντικών κερδίζοντας επάξια μια θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες της Ευρώπης! Έχοντας πάθος για την τελειότητα και συνδυάζοντας αρμονικά την τεχνογνωσία με τα δώρα της φύσης κατόρθωσε να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας προϊόντα για το σώμα και τα μαλλιά βασισμένα σε μυστικές συνταγές. Προϊόντα - ελιξήριο νεότητας, όπως τα χαρακτηρίζει η ίδια!

 
*Pr Sample. Βλέπε το disclaimer.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου