14 Ιουλίου 2016

Amygdalea Αμυγδαλέλαιο Βόλου: review

Το Αμυγδαλέλαιο Βόλου είναι το πρώτο προϊόν από την ελληνική εταιρία Amygdalea και στο σημερινό review θα μάθεις τα πάντα για αυτό!


Η Amygdalea ιδρύθηκε το 2014 στον Βόλο φιλοδοξώντας να παράγει βρώσιμα φυτικά έλαια υψηλής ποιότητας από ελληνικές πρώτες ύλες με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, χωρίς δηλαδή τη χρήση θέρμανσης ή χημικών ουσιών ή προσμίξεων κατά την παραγωγή. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα του τελικού προϊόντος και η υψηλή θρεπτική του αξία! Επιπλέον το μη ραφινάρισμα διατηρεί το φυσικό χρυσοκίτρινο χρώμα του ελαίου και την απαλή του γεύση, συμβάλλοντας έτσι στη γρήγορη απορρόφηση από την επιδερμίδα και στην αποφυγή περιττής λιπαρότητας. Το Αμυγδαλέλαιο Βόλου είναι λοιπόν ένα παρθένο έλαιο αμυγδάλου, 100% φυσικό και 100% ελληνικό προϊόν προερχόμενο από αμύγδαλα Μαγνησίας, Λάρισας και Καβάλας και είναι cruelty free! Έρχεται σε γυάλινη συσκευασία των 100ml με δοσομετρητή για ευκολία στη χρήση και εξοικονόμηση.



Το Αμυγδαλέλαιο Βόλου είναι κατάλληλο για χρήση σε όλο το σώμα και για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ενώ είναι τόσο αγνό και χωρίς πρόσθετα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε εγκύους και βρέφη. Απορροφάται εύκολα, δε φράσσει τους πόρους, ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα δίνοντας παράλληλα λάμψη και όψη υγείας!
  • Κατάλληλο για ντεμακιγιάζ προσώπου και ματιών
  • Ενυδατώνει και θρέφει τις βλεφαρίδες, τα χείλη και τα νύχια
  • Ιδανικό για ενυδάτωση σώματος και μασάζ με ή χωρίς προσθήκη αιθέριων ελαίων
  • Ενδείκνυται για χρήση στα μαλλιά ως δυναμωτική μάσκα ή σε περιπτώσεις πιτυρίδας
  • Προλαμβάνει τη δημιουργία ραγάδων κατά την εγκυμοσύνη και αντιμετωπίζει με φυσικό τρόπο την ξηροδερμία και το έκζεμα


Εκτός όμως από καλλυντική χρήση, το Αμυγδαλέλαιο Βόλου είναι και βρώσιμο προϊόν. Μπορεί να προστεθεί σε σαλάτες και dip λαχανικών προσφέροντας τις ευεργετικές του ιδιότητες λόγω των μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που περιέχει και της πολύ καλής πηγής βιταμίνης Ε! 


Πρώτη φορά δοκιμάζω αμυγδαλέλαιο και δηλώνω κατενθουσιασμένη! Μετά από χρήση ενός μηνός μπορώ να πω ότι το Αμυγδαλέλαιο Βόλου είναι ένα προϊόν που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι και σε κάθε γυναικείο μπουντουάρ! Είναι πολυχρηστικό και ιδανικό για ταξίδια ή διακοπές. Μπορεί άνετα να αντικαταστήσει τα προϊόντα για ντεμακιγιάζ, ενυδάτωση σώματος / χειλιών / άκρων, την κρέμα ματιών, το baby oil, το after sun, τη μάσκα μαλλιών, αλλά και να αποτελέσει έλαιο βάσης για ανάμιξη διάφορων αιθέριων ελαίων, π.χ. ως λοσιόν με αντικουνουπική δράση ή για πονεμένους μυς (από το κολύμπι ή διάφορα αθλήματα) ή για ερεθισμούς της επιδερμίδας, αλλά και να λειτουργήσει ως scrub με προσθήκη ζάχαρης ή αλατιού! 

Απορροφάται εύκολα, δε λαδώνει και δεν κολλάει, ενώ είναι άοσμο, οπότε το φοράω με το αγαπημένο μου άρωμα. Αφαιρεί πανεύκολα το μακιγιάζ ακόμη και το αδιάβροχο, χωρίς να ερεθίζει το δέρμα και την ευαίσθητη επιδερμίδα των ματιών μου, ενυδατώνει το σώμα μετά το ντουζ και την αποτρίχωση, μαλακώνει και τρέφει τα σγουρά και ατίθασα μαλλιά μου ως μάσκα, επαναφέρει τη φυσική υγρασία στα άκρα μου, που ταλαιπωρώ με το συχνό πλύσιμο και διατηρεί τα χείλη μου απαλά! Επίσης έχω αναμίξει ίση ποσότητα αμυγδαλέλαιου και ροδόνερου και το χρησιμοποιώ ως διφασική λοσιόν για ντεμακιγιάζ ματιών! Tip: κάθε πρωί και βράδυ απλώνω μία σταγόνα στα φρύδια και τις βλεφαρίδες για ενδυνάμωση και με όση ποσότητα απομένει στα δάχτυλά μου ταμπονάρω απαλά την περιοχή κάτω από τα μάτια και στο πόδι της χήνας αντί για ενυδατική κρέμα και ως θεραπεία κατά των μαύρων κύκλων!

*PR Sample. Βλέπε το disclaimer.

Ως λάτρης των φυσικών προϊόντων ομορφιάς σού συστήνω ανεπιφύλακτα το Αμυγδαλέλαιο Βόλου, ενώ ανυπομονώ για τα επόμενα προιόντα της Amygdalea! Ο Βόλος, βλέπεις, είναι η πόλη των φοιτητικών μου χρόνων και χαίρομαι πολύ να ακούω για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και δη φυσικές!

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να προμηθευτείς το προϊόν, επισκέψου το site της εταιρίας και τη σελίδα τους στο facebook.  

Έχεις δοκιμάσει το Αμυγδαλέλαιο Βόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου