1 Ιουνίου 2016

E-magazine Familives #5: ένας χρόνος μαζί

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τότε που βγήκε στον αέρα το e-magazine Familives! Ένας χρόνος που κύλησε σαν νερό φέρνοντας στο διάβα του αλλαγές ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες. Η ζωή όμως παρά τις όποιες αντιξοότητες προχωρά μπροστά και εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε με πείσμα και όρεξη για δουλειά!


Και κάπως έτσι φτάνουμε αισίως στο επετειακό 5ο τεύχος που φορά το μαγιό του και το αντηλιακό του και μας παρασύρει σε θαλασσινές αποδράσεις με καλοκαιρινή διάθεση! Μεταξύ άλλων συστήνει βρώσιμα αντηλιακά, δίνει επίκαιρες ιδέες για διακόσμηση, οργάνωση πάρτυ / βάπτισης, οδηγό επιβίωσης, χρήσιμες συμβουλές για μικρούς και μεγάλους και φυσικά εύκολες και δροσερές συνταγές! 


Στις σελίδες 10-11 θα βρεις τις δικές μου προτάσεις για  "Summer Make Up" και στις σελίδες 62-64 θα μάθεις πώς να κάνεις "Facebook Cover Photo" με τις σωστές διαστάσεις! Ξεφύλλισε το νέο τεύχος με ένα κλικ εδώ


Κι αν σου αρέσει, δείξε μας την αγάπη σου πατώντας πάνω στην καρδούλα! Επισκέψου και το blog καθώς και τα social media του περιοδικού για περισσότερη και πιο άμεση ενημέρωση.



via

Καλή ανάγνωση, καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου