11 Μαρτίου 2016

Glov γάντι για ντεμακιγιάζ: review

Η καινοτομία στον τομέα του ντεμακιγιάζ ακούει στο όνομα Glov! Αλήθεια έχεις ποτέ σκεφτεί ότι θα μπορούσες να καθαρίσεις το πρόσωπό σου ή να αφαιρέσεις το μακιγιάζ μόνο με νερό; Ακούγεται ίσως παράλογο, αλλά πίστεψέ με, δεν είναι!


Πριν λίγο καιρό η εταιρία Dermamed εισήγαγε κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα την επαναστατική τεχνολογία Glov, το γάντι δηλαδή που υπόσχεται ότι καθαρίζει και αφαιρεί το μακιγιάζ χωρίς τη χρήση κάποιου ειδικού προϊόντος (γαλάκτωμα, λοσιόν, σαπούνι), αλλά μόνο με τη δύναμη του νερού. Είναι ένας καινοτόμος και έξυπνος τρόπος ντεμακιγιάζ και καθαρισμού, και κυρίως οικολογικός, υγιεινός και φιλικός τόσο στην επιδερμίδα όσο και στην τσέπη! Δε χρειάζεται πλέον να αγοράζεις καθαριστικά και δίσκους βαμβακιού και εξοικονομείς χρόνο και χρήμα με μια κίνηση, ενώ ταυτόχρονα δεν επιβαρύνεις το περιβάλλον με απορίμματα! Το γάντι Glov αφαιρεί ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ και ενδείκνυται για όλους τους τύπου επιδερμίδας, ακόμη και με ακμή ή ευαισθησία, καθώς απομακρύνει το περιττό σμήγμα και δε διαταράσσει το φυσικό υδρολιπιδικό στρώμα της επιδερμίδας αντίστοιχα. Επιτρέπει δηλαδή στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και ταυτόχρονα το απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα κάνοντας ήπια απολέπιση κάθε φορά που το χρησιμοποιείς, ενώ διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και τονώνει την επιδερμίδα.


Πρόκειται στην ουσία για ένα γκατζετάκι ομορφιάς που σου λύνει τα χέρια! Το ντεμακιγιάζ μετατρέπεται πλέον από βαρετή υπόθεση σε παιχνιδάκι χάρη στη Μικροτεχνολογία του Glov. Η επιφάνειά του αποτελείται από υποαλλεργικό ύφασμα με μικροΐνες (microfiber) που είναι 80 φορές πιο λεπτές από τις ίνες του βαμβακιού και 300 φορές πιο λεπτές από μια ανθρώπινη τρίχα. Επιπλέον οι μικροΐνες του έχουν μια πολύπλοκη αστεροειδή δομή και παγιδεύουν το μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και τα βακτήρια. Υπερτερούν δηλαδή σε σχέση με τους κοινούς δίσκους βαμβακιού, που απλώς μετακινούν τα κατάλοιπα χωρίς να τα συγκρατούν στο εσωτερικό τους. Το Glov είναι κατασκευασμένο από δερματολογικά ελεγμένο υποαλλεργικό υλικό και δεν περιέχει κάποιου είδους καθαριστικό ή χημικό. Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Το γάντι Glov πριν από κάθε χρήση είναι απαραίτητο να βρέχεται με νερό για να ενεργοποιηθούν οι μικροΐνες  του και μετά από κάθε χρήση πρέπει να πλένεται με απλό σαπούνι και να στεγνώνει φυσικά κρεμώντας το από το πιαστράκι του. Διαρκεί περίπου 3 μήνες με καθημερινή χρήση ή για 100 χρήσεις, όσο δηλαδή και μια οδοντόβουρτσα. Δες εδώ τις οδηγίες χρήσης.


Βγαίνει σε 3 διαφορετικά μεγέθη που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες αντίστοιχα.
  • Glov Comfort: είναι το μεγαλύτερο μέγεθος, έχει τετράγωνο σχήμα με άνοιγμα στη μία πλευρά, για να μπαίνει το χέρι και επιτρέπει τον καθαρισμό όλου του προσώπου, ενώ διαθέτει τετραγωνισμένες άκρες ειδικά για το ντεμακιγιάζ των ματιών. Είναι ιδανικό για βαρύ μακιγιάζ ακόμη και το αδιάβροχο!
  • Glov On-The-Go: είναι το μεσαίο μέγεθος, έχει ωοειδές σχήμα με άνοιγμα στο πλάι, για να χωράει το χέρι και είναι ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά, καθώς δεν πιάνει πολύ χώρο στις αποσκευές. 
  • Glov Quick Treat: είναι το μικρότερο της παρέας, έχει επίσης ωοειδές σχήμα με μικρό άνοιγμα για τον δείκτη του χεριού, και είναι ιδανικό για διορθώσεις του μακιγιάζ και μικρές λεπτομέρειες. Είναι τόσο μικρό που χωράει ακόμη και στην πιο μικρή τσάντα.


Η γνώμη μου: Στην αρχή ήμουν κάπως επιφυλακτική, όπως με κάθε καινούριο προϊόν που δοκιμάζω. Όμως από την πρώτη κιόλας χρήση πείστηκα για την αποτελεσματικότητα των γαντιών Glov! Κάνουν όλα όσα υπόσχονται και αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ ακόμη και αδιάβροχο μολύβι ή μάσκαρα χωρίς μουτζούρες και ερεθισμούς! Αφήνουν απαλό το δέρμα και δε δημιουργούν καμία ενόχληση κατά τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ. Ειλικρινά ένα μήνα τώρα έχω βρει τον πιο διασκεδαστικό και γρήγορο τρόπο για να καθαρίζω το πρόσωπό μου, ιδίως όταν νυστάζω ή είμαι πολύ κουρασμένη. Τα συστήνω ανεπιφύλακτα και δεν τα αλλάζω! Πλέον στα ταξίδια μου δεν χρειάζεται να κουβαλώ καθαριστικά για πρόσωπο και μάτια και δίσκους βαμβακιού. Παίρνω το Glov On-The-Go και είμαι έτοιμη! Ενώ, όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού, δεν ανησυχώ για το μακιγιάζ μου, μια και έχω πάντα στην τσάντα μου το μικρό Glov Quick Treat για μικροδιορθώσεις στη στιγμή! Φροντίζω δε να τα καθαρίζω σχολαστικά μετά από κάθε χρήση με αντιβακτηριδιακό σαπούνι (δεν είναι απαραίτητο, μπορείς και με απλό σαπούνι) για να τα διατηρώ καθαρά και να τα έχω πάντα σε ετοιμότητα! 


Τα Glov διατίθενται προς το παρόν στο e-shop της εταιρίας ή μπορεί να τα προμηθευτεί ο κάθε ενδιαφερόμενος απευθείας από τα γραφεία της εταιρίας Dermamed (Περικλέους 7, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, Μαρούσι). *Update 13/6: Σταδιακά θα μπορείς να τα βρεις και στα καταστήματα Hondos Center (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και σύντομα σε όλη την Ελλάδα).

*Pr samples

Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τα Glov, μη χάνεις χρόνο! Ρίξε το γάντι στο ντεμακιγιάζ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου