20 Νοεμβρίου 2015

Review: Agreece Βαλσαμέλαιο


Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια έντονη στροφή του καταναλωτικού κοινού στα φυσικά προϊόντα και κυρίως σε εκείνα που παράγονται με όσο το δυνατόν πιο παραδοσιακό τρόπο! Με φόντο το ατμοσφαιρικό Πήλιο και τον μαγευτικό Παγασητικό και έδρα της τον Βόλο η νεοσύστατη εταιρία που φέρει την επωνυμία Agreece κάνει τα πρώτα της επιχειρηματικά βήματα στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς λανσάροντας στην αγορά το πρώτο της προϊόν, το Βαλσαμέλαιο ή st John's Wort oil στην αγγλική.

10 Νοεμβρίου 2015

Das home #giveaway


Το σπίτι σου είναι ο παράδεισός σου! Μέσα σ' εκείνο περνάς τις περισσότερες ώρες του εικοσιτετραώρου και ζεις τις πιο ευχάριστες στιγμές της ζωής σου. Μέσα σ' εκείνο αγαπάς, γελάς, χορεύεις και νιώθεις έντονα συναισθήματα. Και φυσικά θέλεις να το βλέπεις πάντα όμορφο και τακτοποιημένο για να αισθάνεσαι κι εσύ όμορφα μέσα σ' αυτό!

6 Νοεμβρίου 2015

Μια ατζέντα για το 2016

Παραφράζοντας τους στίχους ενός παλιού τραγουδιού, θα σου πω:
Μια ατζέντα για το 2016 θα 'σαι κι εσύ, 
να σε κρατώ σφιχτά στο χέρι, 
να σ' αγαπώ...

Αν είσαι από εκείνους που φροντίζουν να προμηθευτούν την ατζέντα τους για τον νέο χρόνο τουλάχιστον δυο μήνες νωρίτερα, το άρθρο αυτό μάλλον σ' ενδιαφέρει! Αν πάλι είσαι της τελευταίας στιγμής, πολύ πιθανόν να μη βρεις αυτό που θέλεις, αλλά ίσως τελικά να σταθείς τυχερή και να το προλάβεις! Δες παρακάτω μερικές προτάσεις για ατζέντες-ημερολόγια 2016 και πρόσθεσε από τώρα αυτά που σου κάνουν κλικ στη wishlist σου!

Θάρρος - Ατζέντα 2016 - Πάουλο Κοέλο, Εκδόσεις Λιβάνη
Περιέχει στίχους του πολυαγαπημένου συγγραφέα, έναν για κάθε ημέρα του έτους!

Βρες το εδώ