30 Ιουνίου 2015

Ανασκόπηση #Ιουνίου 2015


Και να που ήρθε η στιγμή για την ανασκόπηση του μήνα που φεύγει. Σκεφτόμουν αν όντως έπρεπε να γράψω αυτήν την ανάρτηση. Ο Ιούνης, βλέπεις, μας αποχαιρετά με τον πιο δύσκολο τρόπο! Κλίμα αβεβαιότητας και ανησυχίας επικρατεί παντού τις τελευταίες μέρες και είναι φυσικό αυτό να επηρεάζει την καθημερινότητα μας! Όμως με το να μένουμε στάσιμοι και να μεμψιμοιρούμε δεν βοηθάμε ούτε τον εαυτό μας ούτε τους γύρω μας! Ας δούμε λοιπόν μαζί τα λιγοστά νέα ομορφιάς του Ιουνίου!

25 Ιουνίου 2015

Νέα συνεργασία: Ηλεκτρονικό Περιοδικό Familives #1

Μια ομάδα υπερδραστήριων μαμάδων και μη, που θα ήθελαν η μέρα να έχει 124 ώρες για να τα προλαβαίνουν όλα, ενώθηκε και την 1η του Ιούνη βγήκε στον αέρα ένα ολοκαίνουριο δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό! Ο τίτλος του ευφάνταστος και δημιουργικός, όπως και η συντακτική ομάδα του περιοδικού άλλωστε: "Familives". Γιατί ζούμε με την οικογένεια, ζούμε μέσα από την οικογένεια, ζούμε για την οικογένεια. Και αν το σκεφτείς, τελικά ζωή ίσον οικογένεια, αλλά και τούμπαλιν, οικογένεια ίσον ζωή!


10 Ιουνίου 2015

Review: Aloe Plus & #giveaway


Θα σου συστήσω σήμερα μια φίλη από τα εφηβικά μου κιόλας χρόνια! Πιθανόν να την γνωρίζεις ήδη κι εσύ! Είναι τόσο διάσημη εξάλλου, που δεν μπορεί, όλο και κάπου θα την έχεις πετύχει! Αυτή η φίλη μου, που λες, συχνάζει σε μέρη τροπικά και είναι πολύ ανθεκτική στη ζέστη και στην ξηρασία! Έχει περίεργη εμφάνιση εξωτερικά, αλλά διαθέτει πλούσιο εσωτερικό κόσμο! Με ένα της χάδι μπορεί να θεραπεύσει, να καταπραΰνει, να προστατεύσει, να ενυδατώσει και να ομορφύνει τα πάντα γύρω της! Φυσικά μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα ακόμη και μπορώ να σου μιλάω ώρες για αυτήν... Μιλάμε για τέτοια αγάπη και αφοσίωση!