30 Απριλίου 2015

Ανασκόπηση #Απριλίου 2015


Ο Απρίλης ήταν ομολογουμένως για μένα ένας μήνας με πολύ τρέξιμο, κούραση κι ελάχιστο ύπνο! Αλλά ήταν για καλό σκοπό, οπότε χαλάλι! Βέβαια δεν έλειψαν και οι τυχερές στιγμές του, όπως οι παρακάτω! Αν πάλι θέλεις να θυμηθείς πώς ξεκίνησε αυτή η στήλη δες εδώ!

Στις 3 Απριλίου κέρδισα σε διαγωνισμό της σελίδας του αγαπημένου Beautytestbox στο facebook ένα σετ με τρία προϊόντα περιποίησης προσώπου Dr.Renaud limited edition! Συγκεκριμένα πρόκειται για μια κρέμα προσώπου για ενυδάτωση με φραμπουάζ, μια  κρέμα προσώπου για λάμψη & κατά της μόλυνσης με καρότο και μια αντιγηραντική μάσκα προσώπου με ίριδα. Το σετ αυτό το παρέλαβα στις 8 Απριλίου και ανοίγοντας το δέμα με περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη: οι τρεις κρέμες ήταν τοποθετημένες μέσα στο γνωστό κόκκινο κουτάκι, παρόλο που δεν ήταν συνδρομητικό κουτί κάποιου μήνα!


Στις 7 Απριλίου κέρδισα σε ένα giveaway από το blog Χιώτικες διαδρομές μία πασχαλινή λαμπάδα φτιαγμένη με την τεχνική του ντεκουπάζ (που αν και δεν αποτελεί προϊόν ομορφιάς, το συμπεριλαμβάνω στην ανασκόπηση, γιατί μου άρεσε πολύ)! Βέβαια δεν την παρέλαβα εγκαίρως μέχρι την Ανάσταση, αλλά στις 15 Απριλίου, παρόλα αυτά ήταν ένα καλοδεχούμενο δώρο!

Πηγή / Source

Στις 16 Απριλίου κέρδισα σε ένα διαγωνισμό από τη σελίδα της Galenic Greece στο facebook μία συλλεκτική συσκευασία 500 ml του πολυχρηστικού ελαίου με άργκαν Ηuile de Μassage à l’ Ηuile d’Αrgan! Το παρέλαβα σήμερα, τελευταία μέρα του μήνα και με μια πρώτη ματιά έχει πολύ ωραίο άρωμα που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε παιδικά μωρομάντηλα και σαπουνάκι! 

Πηγή / Source


Τέλος στις 22 Απριλίου κέρδισα σε ένα διαγωνισμό της σελίδας Αλλατίνη - Χειρονομία αγάπης στο facebook ένα πακέτο με προϊόντα Αλλατίνη, το οποίο δεν έχω παραλάβει ακόμη και παρόλο που δεν είναι προϊόν ομορφιάς, το αναφέρω μια και είμαι αθεράπευτα cookies lover!! 

Πηγή / Source

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου