22 Δεκεμβρίου 2014

Be a princess #giveaway


Απόψε έχω διάθεση να σε ξεναγήσω σε τόπους παραμυθένιους, σε τόπους φερμένους από αλλοτινές εποχές! Σε τόπους, όπου ζούνε πριγκίπισσες, νεράιδες και κακοί λύκοι! Εκεί, όπου υπάρχουν μαγικά φίλτρα, μονόκεροι και σεντούκια με πολύτιμα και καλά κρυμμένα μυστικά! Εκεί όπου η αγάπη, η ελπίδα κι η συγχώρεση θριαμβεύουν στο τέλος! Γιατί η ζωή τελικά θέλει και λίγο παραμύθι για να κυλήσει πιο όμορφα! Αλλιώς καταντά βαρετή κι αδιάφορη! Όλοι έχουμε ανάγκη να πιστέψουμε σε κάτι άλλωστε! Μικροί και μεγάλοι! Και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα, νομίζω ότι οι μεγάλοι το έχουν περισσότερο ανάγκη!


Beauty tip of the day - week #13



Τα  tip ομορφιάς που σας έδειξα στη σελίδα μου στο facebook την προηγούμενη εβδομάδα είναι τα παρακάτω:



15 Δεκεμβρίου 2014

Unboxing από 2happy.gr!


Εδώ κι αρκετό καιρό σκεφτόμουν να παραγγείλω από online φαρμακείο, αλλά δίσταζα! Οι λόγοι ήταν ότι ήθελα πρώτα να κάνω μια έρευνα αγοράς, να συγκρίνω τιμές, έξοδα αποστολής αλλά και προϊόντα,  προτού καταλήξω σε κάποιο online φαρμακείο! 

11 Δεκεμβρίου 2014

Η συμμετοχή μου στο Handmade Xmas Cards Swap 2014


Η σημερινή ανάρτηση είναι κάπως άσχετη με την ομορφιά, τουλάχιστον την εξωτερική! Θα έλεγα ότι ταιριάζει περισσότερο με την εσωτερική ομορφιά και την ομορφιά της ψυχής! Και θα καταλάβετε παρακάτω τι εννοώ!

5 Δεκεμβρίου 2014

Beauty tip of the day - week #11


Την προηγούμενη εβδομάδα σας έδειξα τα παρακάτω tip ομορφιάς στη σελίδα μου στο facebook!


Collective Haul: Avon, Hondos Center & Jumbo & 3 gifts!


Το σημερινό ποστ ήθελα εδώ κι αρκετό καιρό να το γράψω, όμως για κάποιους λόγους καθυστέρησε και τελικά κατέληξε collective! Θα σας δείξω λοιπόν τι αγόρασα από την τελευταία μου παραγγελία από την Avon, από μια επίσκεψη στο Hondos Center και από άλλη μία στο Jumbo! Και επίσης έχω συμπεριλάβει και τρία προιόντα ομορφιάς που είναι δώρα! Αρκετά από τα προιόντα που αγόρασα τα έχω ξαναδοκιμάσει, ενώ για όσα είναι καινούρια σε μένα θα κάνω αναλυτικά review εν καιρώ! Πάμε να τα δούμε!