31 Ιουλίου 2014

Η ομορφιά έχει χρώμα... #πορτοκαλί & ένας γρίφος


Χρώματα παντού! Γύρω μας, πάνω μας, μέσα μας! Χρώματα φωτεινά και μουντά, έντονα και παστέλ, φλούο και διακριτικά, θερμά και ψυχρά... Μέρες τώρα σκεφτόμουν ποιο θα είναι το θέμα της επόμενης ανάρτησής μου! Όχι ότι δεν υπάρχουν ιδέες, κάθε άλλο μάλιστα! Απλώς ήθελα να γράψω για κάτι που να ενθουσιάζει πρώτα εμένα την ίδια και ίσως αυτή η ιδέα μου να βρει στη συνέχεια και άλλους ομοϊδεάτες!

Και το βρήκα! Σκέφτηκα λοιπόν να χαρακτηρίζω κάθε μήνα μ' ένα συγκεκριμένο χρώμα και να αφιερώνω μια ανάρτηση στο χρώμα αυτό! Δηλαδή να επιλέγω κάποια προϊόντα ομορφιάς, αλλά και κάτι ακόμη που μου κάνει κλικ, με βάση το χρώμα του μήνα και να μιλάω για αυτά! 

23 Ιουλίου 2014

Review - guest post: Wella SP Luxe Oil

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Κι όλα μοιάζουν μαγικά! Ένα παραμύθι, σαν κι εκείνα που ακούγαμε μικρές, ξεκινά... Η θάλασσα χαϊδεύει το κορμί σου και σου δίνει μια αίσθηση αλλιώτικη, μια αίσθηση ελευθερίας! Σαν να σταματάει ο χρόνος ξαφνικά κι όλα κινούνται στη σφαίρα του ονείρου! Εικόνες νοσταλγικές διαδέχονται η μία την άλλη και εσύ νιώθεις ότι δε θέλεις να γυρίσεις πίσω στην ανιαρή πραγματικότητα! Το δροσερό αεράκι τις νυχτιές σε ξεκουράζει από την κάψα του μεσημεριού και σου καθαρίζει το νου! Συνειδητοποιείς ότι ακόμη και μια ξάστερη νύχτα μπορεί να είναι όμορφη, όταν βρίσκεσαι κάτω από ένα ουρανό στολισμένο με εκατομμύρια αστέρια, ίσως να είναι πιο όμορφη και από την ημέρα! Ο εκτυφλωτικός ήλιος της ημέρας από την άλλη χρωματίζει με φυσικές ανταύγειες τα πλούσια, στιλπνά μαλλιά σου! Και τους δίνει μια φυσική λάμψη, μια ονειρική λάμψη...


20 Ιουλίου 2014

Καλοκαιρινά μεσημέρια και #giveaway time

Κλείνω τα μάτια μου για λίγο και φέρνω στο νου ευχάριστες εικόνες και μυρωδιές! Ανασύρω από το χοντροντούλαπο της ιστορίας στιγμές και αναμνήσεις! Από τότε που ήμουν παιδί και καλοκαίρι για μένα σήμαινε ζέστη, ατέλειωτο παιχνίδι, μπάνια στη θάλασσα και βόλτες με φίλες τα απογεύματα στην πλατεία! Τα μεσημέρια που δεν ήμασταν διακοπές, όταν οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν, ξεγλιστρούσα από το δωμάτιο μου και περιφερόμουν στο σαλόνι. Όλο και κάτι έβρισκα για να απασχολήσω το μυαλό μου! Είτε αυτό ήταν το διάβασμα βιβλίων, ενίοτε και περιοδικών της ηλικίας μου, είτε ατελείωτες σκέψεις! Ήμουν ανήσυχο πνεύμα και η εγκυκλοπαίδεια Γιοβάνη είχε γίνει η αγαπημένη μου μεσημεριανή συνήθεια: θα τολμούσα να πω ότι ήταν για μένα το ίντερνετ της εποχής! Έψαχνα εκεί μέσα κάθετί που μου προκαλούσε το ενδιαφέρον! 

15 Ιουλίου 2014

Review: Μάσκαρα Avon SuperShock Max


Δε νομίζω ότι υπάρχει μεγαλύτερο ζητούμενο για μια γυναίκα που φροντίζει την εξωτερική της εμφάνιση από το να έχει μακριές και πυκνές γυριστές βλεφαρίδες! Εξάλλου το πρώτο πράγμα που προσέχει κανείς σε ένα γυναικείο πρόσωπο είναι τα μάτια και το βλέμμα! Ή μήπως όχι; 

1 Ιουλίου 2014

Κυκλοφόρησε το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό "Mama Relax"!

Καλό μήνα! Μπήκαμε πλέον και επίσημα στον Ιούλιο, την καρδιά του καλοκαιριού και όλοι ανυπομονούμε για λίγες μέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς πλάι στο κύμα!


Στόχος μας να αφήσουμε πίσω μας τα προβλήματα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Να ταξιδέψουμε σε νέα μέρη ή σε αγαπημένους προορισμούς! Δεν έχει σημασία που θα πάμε! Σημασία έχει να περάσουμε όμορφα, να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να γεμίσει ο νους εικόνες, μυρωδιές και συναισθήματα!