14 Δεκεμβρίου 2014

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Mama Relax: τεύχος #5 Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2014

Πηγή / Source

Το πέμπτο τεύχος του δωρεάν ηλεκτρονικού περιοδικού "Mama Relax" είναι ήδη στον αέρα! Στις σελίδες του θα βρείτε άρθρα που καλύπτουν όλους τους τομείς της καθημερινότητας μιας μαμάς κι όχι μόνο!

Σ' αυτό το τεύχος φορέσαμε τα καλά μας ενόψει των γιορτών και σας προτείνουμε πρωτότυπες ιδέες για να περάσετε, όσο πιο όμορφα και δημιουργικά γίνεται, με παιδιά ή χωρίς, αυτές τις λαμπερές ημέρες και νύχτες! Επιπλέον στολίσαμε τις σελίδες του περιοδικού με πεντανόστιμες εορταστικές συνταγές αλλά και χρήσιμες συμβουλές για να αποφύγετε τα διατροφικά λάθη! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ευχαριστηθείτε από την αρχή ως το τέλος! 

Θα βρείτε επίσης και το δική μου στήλη ομορφιάς "Είσαι όμορφη, μαμά!" με το άρθρο "Λάμψε στις γιορτές!Σας έχω ετοιμάσει μια πρόταση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, είτε μείνετε στο σπίτι και υποδεχτείτε αγαπημένα πρόσωπα ως οικοδέσποινα, είτε είστε καλεσμένη σε φιλικό ή συγγενικό σπίτι, είτε βγείτε έξω για ρεβεγιόν!


Κάντε κλικ εδώ και ξεφυλλίστε το κι αν σας αρέσει η θεματολογία του περιοδικού, πατήστε πάνω στη καρδούλα για να μας δείξετε την αγάπη σας!

Το περιοδικό "Mama Relax", εκτός από το μηνιαίο τεύχος, σας ενημερώνει καθημερινά μέσα από τη σελίδα και την ομάδα του στο facebook, το twitter, το google+ και το pinterest με επιλεγμένα άρθρα και χρήσιμες συμβουλές από τα blogs των μαμάδων που συμμετέχουν σ' αυτό αλλά και με δωρεάν εκτυπώσιμο υλικό για εσάς και τα παιδιά σας! Όμως οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Μπορείτε να επισκεφτείτε το blog του περιοδικού αλλά προσεχώς και το site και να μαθαίνετε πρώτοι απ' όλους τα νέα του! 

Αν θέλετε κι εσείς να υποβάλετε τις δικές σας απορίες ή ερωτήσεις και να τις δείτε απαντημένες σε επόμενο τεύχος, μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μου και θα το μεταφέρω άμεσα στη συντακτική ομάδα! Μπορείτε ακόμη να συμμετέχετε και με δικό σας άρθρο ως guest post!


Σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλές και χαρούμενες γιορτές παρέα με αγαπημένα χαμογελαστά πρόσωπα! Φιλιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου