21 Οκτωβρίου 2014

Ηλεκτρονικό Περιοδικό Mama Relax: τεύχος #4 Οκτώβριος 2014

Μόλις κυκλοφόρησε το 4ο τεύχος του δωρεάν ηλεκτρονικού περιοδικού "Mama Relax"! Ένα περιοδικό φτιαγμένο με πολλή αγάπη κυρίως από μαμάδες για μαμάδες κι όχι μόνο (έτσι για να παίρνουμε ιδέες κι οι υπόλοιπες)! Δείτε περισσότερα για αυτή την χαρούμενη ιδέα που ξεκίνησε μέσα στον περασμένο Ιούλιο (εδώ)! 


Στις σελίδες του θα βρείτε πολλά κι ενδιαφέροντα άρθρα που καλύπτουν όλους τους τομείς της καθημερινότητας μιας μαμάς! Θα βρείτε επίσης και τη δική μου στήλη ομορφιάς "Είσαι Όμορφη, μαμά!" με το καινούριο άρθρο μου "Οι τάσεις στο μακιγιάζ. Φθινόπωρο 2014" για να είστε πάντα in! 


Κάντε κλικ εδώ και ξεφυλλίστε το σήμερα κιόλας! Κι αν σας αρέσει η θεματολογία του περιοδικού, πατήστε πάνω στη καρδούλα για να μας δείξετε την αγάπη σας! Μόνο με τη δική σας υποστήριξη μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα πράγματα! 

Κάθε φορά που βγαίνει νέο τεύχος είναι καλύτερο από τα προηγούμενα από άποψη design, δομής και περιεχομένου, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή τη φορά τα κορίτσια της συντακτικής ομάδας ξεπέρασαν τους εαυτούς τους! Συγχαρητήρια σε όλες μας! 

Το περιοδικό "Mama Relax", εκτός από το μηνιαίο τεύχος, σας ενημερώνει καθημερινά μέσα από τη σελίδα και την ομάδα του στο facebook, το twitter, το google+ και το pinterest με επιλεγμένα άρθρα και χρήσιμες συμβουλές από τα blogs των μαμάδων που συμμετέχουν σ' αυτό αλλά και με δωρεάν εκτυπώσιμο υλικό για εσάς και τα παιδιά σας! Όμως οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Μπορείτε να επισκεφτείτε το blog του περιοδικού αλλά προσεχώς και το site και να μαθαίνετε πρώτοι απ' όλους τα νέα του! 

Αν θέλετε κι εσείς να υποβάλετε τις δικές σας απορίες ή ερωτήσεις και να τις δείτε απαντημένες σε επόμενο τεύχος, μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μου και θα το μεταφέρω άμεσα στη συντακτική ομάδα! Μπορείτε ακόμη να συμμετέχετε και με δικό σας άρθρο ως guest post!


2 σχόλια:

  1. Μαράκι μου τα καταφέραμε και βγήκαμε και αυτόν τον μήνα!
    Η παρουσίαση για ακόμα μια φορά μοναδική!
    Έχεις το μικρόβιο της δημοσιογραφίας νομίζω μέσα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, Μαρθούλα μου, τελικά βγήκαμε, αν και προσωπικά άργησα να σου το στείλω το άρθρο μου και νιώθω τύψεις που σας καθυστέρησα! Όμως για να επανορθώσω ετοιμάζω ήδη το επόμενο άρθρο για να μη σου πω και το μεθεπόμενο (έχω δύο ιδέες στα σκαριά)! Όσο για το μικρόβιο τς δημοσιογραφίας όλοι οι bloggers το έχουμε λίγο πολύ! Φιλιά!

      Διαγραφή