1 Οκτωβρίου 2014

Οκτώβρης, ο ροζ μήνας της πρόληψης & ενημέρωσης!


Ο Οκτώβρης, αν και στην καρδιά του φθινοπώρου, είναι ένας ροζ μήνας! Είναι ο κατεξοχήν μήνας που είναι αφιερωμένος στην πρόληψη και την ενημέρωση κατά του καρκίνου του μαστού, μια εκστρατεία για ένα τόσο σημαντικό και συνάμα ευαίσθητο θέμα που μας αφορά όλες! 

Σύμφωνα με τις στατιστικές, 1 στις 8 γυναίκες θα νοσήσει κάποια στιγμή στη ζωή της, ενώ μόνο στην Ελλάδα κάθε χρόνο παρουσιάζονται 4.500 νέα κρούσματα! Ωστόσο η έγκαιρη διάγνωση σε πρώιμο στάδιο μπορεί να αντιμετωπίσει τη νόσο με επιτυχία! Στο σημείο αυτό βέβαια είναι πολύ σημαντικό να τονίσουμε και τη συμβολή της αυτοεξέτασης, που κυριολεκτικά σώζει ζωές!
Πολλές εταιρίες παγκοσμίως προωθούν κάποια ειδικά προϊόντα στα πλαίσια αυτής της ροζ εκστρατείας! Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα η Estee Lauder κάθε χρόνο τέτοια εποχή λανσάρει κι ένα διαφορετικό κάθε φορά βραχιόλι! Φέτος μάλιστα συμπληρώνονται 10 χρόνια από το πρώτο βραχιόλι που σχεδίασε ο γνωστός σχεδιαστής Δούκας, ο οποίος εμπνεύστηκε από το σύμβολο της εκστρατείας, τη ροζ κορδέλα. Το φετινό βραχιόλι είναι συλλεκτικό, φτιαγμένο από σατέν μετάξι διακοσμημένο με μέταλλο σε φινίρισμα ροζ-χρυσό 24Κ και φέρει πάνω στο τρισδιάστατο φιογκάκι τη λεπτομέρεια "10h", που συμβολίζει την επέτειο των 10 χρόνων από τη δημιουργία του! Κοστίζει 10 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε για όλο τον Οκτώβριο στα σταντ της Estee Lauder σε μεγάλα πολυκαταστήματα ομορφιάς και στα φαρμακεία μέσω της Darphin! Τα έσοδα από την πώληση του βραχιολιού αποδίδονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Άλμα Ζωής"! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την εκστρατεία της Estee Lauder κάντε κλικ εδώ.    

Πηγή / Source


Πηγή / Source


Πηγή / Source

Επίσης και η εταιρία καλλυντικών Avon συμμετέχει ενεργά τα τελευταία χρόνια στη ροζ εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού! Σχεδόν κάθε χρόνο κυκλοφορεί ένα ετήσιο ημερολόγιο-ατζέντα σε pocket size, το οποίο πρέπει να υπάρχει στην τσάντα κάθε σύγχρονης Ελληνίδας που σέβεται τον εαυτό της και είναι συνειδητοποιημένη, όσον αφορά την πρόληψη και την αλληλοβοήθεια προς τις υπόλοιπες γυναίκες! Το φετινό ημερολόγιο είναι το έκτο και κοστίζει 10 ευρώ, ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε μόνο μέσω αντιπροσώπων Avon από τον Νοέμβριο ως και τον Ιανουάριο του 2015 (καμπάνιες 7, 8, 9)!

Πηγή / Source


Εκτός όμως από το ημερολόγιο η Avon καθ' όλη τη διάρκεια του έτους λανσάρει διάφορα ροζ προϊόντα όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των οποίων διατίθενται στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία για την κινητή μονάδα μαστογράφου και τις διαδρομές της σε όλη την Ελλάδα! Ας στηρίξουμε όλοι αυτό το σημαντικό ταξίδι ζωής αγοράζοντας τα ροζ προϊόντα της εκστρατείας, ώστε να εξεταστούν δωρεάν ακόμη περισσότερες γυναίκες! Το γεγονός ότι από τον Απρίλιο του 2010 έχουν πραγματοποιηθεί 22.700 δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες μιλάει από μόνο του... Δείτε περισσότερα για αυτή τη δράση και το πρόγραμμα των ροζ διαδρομών εδώ!


Αυτά είναι μερικά από τα δικά μου ροζ προϊόντα Αvon που έχω αγοράσει τα τελευταία 4 χρόνια!


Συγκεκριμένα αυτή την εποχή μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω ροζ προϊόντα!

Βραχιόλι επάργυρο

Καρφίτσα επάργυρη

Σετ μαγνητικά σημειωματάρια


Και μια και πλησιάζουν Χριστούγεννα ας ελπίσουμε και φέτος να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο διακοσμητικό για το δέντρο μας, όπως και πέρυσι! 

Πηγή / Source

Με την πρώτη ευκαιρία λοιπόν αγοράστε κάποιο από τα ροζ προϊόντα των παραπάνω εταιριών και δείξτε έμπρακτα την αγάπη σας υποστηρίζοντας το έργο που γίνεται! Είναι για καλό και ιερό σκοπό...

Πηγή / Source

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου