31 Ιουλίου 2014

Η ομορφιά έχει χρώμα... #πορτοκαλί & ένας γρίφος


Χρώματα παντού! Γύρω μας, πάνω μας, μέσα μας! Χρώματα φωτεινά και μουντά, έντονα και παστέλ, φλούο και διακριτικά, θερμά και ψυχρά... Μέρες τώρα σκεφτόμουν ποιο θα είναι το θέμα της επόμενης ανάρτησής μου! Όχι ότι δεν υπάρχουν ιδέες, κάθε άλλο μάλιστα! Απλώς ήθελα να γράψω για κάτι που να ενθουσιάζει πρώτα εμένα την ίδια και ίσως αυτή η ιδέα μου να βρει στη συνέχεια και άλλους ομοϊδεάτες!

Και το βρήκα! Σκέφτηκα λοιπόν να χαρακτηρίζω κάθε μήνα μ' ένα συγκεκριμένο χρώμα και να αφιερώνω μια ανάρτηση στο χρώμα αυτό! Δηλαδή να επιλέγω κάποια προϊόντα ομορφιάς, αλλά και κάτι ακόμη που μου κάνει κλικ, με βάση το χρώμα του μήνα και να μιλάω για αυτά! 


Για το μήνα Ιούλιο διάλεξα το πορτοκαλί χρώμα! Πορτοκαλί σαν τον ήλιο, που δύει βουτώντας σε μαγευτικές ακρογιαλιές και χάνεται μέσα στην απεραντοσύνη του σύμπαντος! Πορτοκαλί σαν τη γη που ψήνεται καθημερινά από το δυνατό μεσημεριανό ήλιο και διψά για βροχή! Πορτοκαλί που βάφει μοναδικά τα άνω και κάτω άκρα σου. Και συνδυάζεται υπέροχα μ' εκείνο το πορτοκαλί ζευγάρι φλιπ φλοπ σαγιονάρες που δε λες να βγάλεις από τα πόδια σου, παρά μόνο όταν είναι να μπεις στη θάλασσα ή να ντυθείς για τη βραδινή σου έξοδο! Πορτοκαλί σαν το κραγιόν που χρωματίζει γλυκά τα χείλη σου και χαρίζεις φιλιά! Πορτοκαλί σαν... 



Όταν ήμουν ακόμη μαθήτρια στο Λύκειο, το αγαπημένο μου χρώμα ήταν το πορτοκαλί! Το λάτρευα κυριολεκτικά! Είχα μια καλοκαιρινή μπλούζα, θυμάμαι, με το λογότυπο D&G (Dolge & Gabbana) και την φορούσα πολύ συχνά! Ήταν η αγαπημένη μου καθώς μου έφερνε πολλές αναμνήσεις, όπως τότε που έδινα εξετάσεις στη ΣΣΑΣ στη Θεσσαλονίκη άσχετα από το αν τελικά πέρασα σε άλλη σχολή! Βέβαια πλέον το αγαπημένο μου χρώμα είναι το ροδί και γενικότερα οι αποχρώσεις του έντονου ροζ προς φούξια, αλλά αυτά είναι θέμα επόμενου μηνός!

Διάλεξα λοιπόν κάποια αγαπημένα προϊόντα σε πορτοκαλί αποχρώσεις για το μήνα Ιούλιο! Όμως πολύ πιθανόν θα πρόσεξες ότι στη φωτογραφία ένα από τα προϊόντα δε φαίνεται ξεκάθαρα ποιο είναι! Είναι δηλαδή ένα είδος παιχνιδιού, ένας μικρός γρίφος! Επεξεργάστηκα σκόπιμα το σημείο εκείνο, ώστε να μη διακρίνεται με την πρώτη ματιά αλλά μόνο μετά από προσεκτική παρατήρηση! Αν και θέλω να πιστεύω ότι το έμπειρο και ενημερωμένο μάτι μιας beauty blogger θα το βρει γρήγορα! Κι αν πάλι δυσκολευτείς να το βρεις, ψάξε στις προηγούμενες αναρτήσεις μου! Εδώ που τα λέμε είναι ευκολάκι, αλλά τους επόμενους μήνες θα το κάνω λίγο πιο δύσκολο! Για να δω λοιπόν ποια θα το βρει πρώτη! 

Πάμε να δούμε ποια είναι τα "πορτοκαλί" προϊόντα που επέλεξα να φωτογραφίσω!



- Body Butter The Body Shop "Mango" (travel size 50 ml)
- Αντηλιακή κρέμα προσώπου Avon Sun Fresh SPF 30 (50 ml)
Αντηλιακή κρέμα σώματος Avon Sun Fresh SPF 30 (150 ml) (δες εδώ)
- ?
- Σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης Avon Advance Techniques Strength & Protect (400 ml)
- Σπρέυ με ιαματικό νερό Avene Eau Thermale (150 ml)
- Υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή Lactacyd Intimate Lotion (300 ml)
- Βιταμίνη C Cebion (2 X 10 tabs)
- Κρέμα χεριών Avon Care με βασιλικό πολτό (100 g) (δες εδώ)
Κρέμα σώματος Avon Care με βασιλικό πολτό (400 ml)
- Βιβλίο "Ο Αλχημιστής", Paulo Coelho, εκδόσεις Λιβάνη, επετειακή συλλεκτική έκδοση, 2014
- Σπρέυ για ευκολοχτένιστα μαλλιά με άρωμα μήλου Avon Naturals Kids (200 ml)
- Αγωγή που δεν ξεβγάζεται με βερίκοκο & Shea Butter Avon Naturals(125 ml)
- Άρωμα σε σπρέυ Avon Rare Gold(EDP)(50 ml)

Και κλείνω αυτή την ανάρτηση μ' ένα τραγούδι που μιλάει για τι άλλο φυσικά; Για χρώματα!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου