4 Μαΐου 2014

Ανοιξιάτικη ανανέωση από την Avon!

Πηγή / Source

Η άνοιξη είναι εδώ άσχετα από το αν ο καιρός δε θέλει να μας κάνει τη χάρη! Για αυτό λοιπόν επιβάλλεται να κάνουμε μια ανανέωση στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά, το μακιγιάζ και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης! Σήμερα επέλεξα να σας παρουσιάσω μερικές από τις νέες προτάσεις από την εταιρία Avon για την άνοιξη!

Πηγή / Source

Πηγή / Source

Μία από τις νέες αφίξεις στο χώρο της κοσμετολογίας είναι η Κρέμα CC και η Avon δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και σ' αυτόν τον τομέα!

Καταρχάς ας πούμε δύο πράγματα για το τι είναι μια κρέμα CC. Λοιπόν η κρέμα CC είναι η επόμενη γενιά των κρεμών BB (Beauty Balm ή Blemish Balm κατ' άλλους)! Οι κρέμες CC λέγονται έτσι από τα αρχικά των λέξεων Colour Corrector ή Complexion Corrector και είναι ακριβώς ό,τι λέει η φράση: επιδιορθωτής χρώματος, διορθώνουν δηλαδή το χρώμα της επιδερμίδας καθώς και τυχόν ατέλειες όπως κοκκινίλες ή δυσχρωμίες. Παράλληλα προσφέρουν και ένα πλήθος άλλων χαρακτηριστικών, όπως μέτρια κάλυψη, ελαφριά ενυδάτωση, περιποίηση της επιδερμίδας, τελειοποίηση και μείωση των μαύρων στιγμάτων (σε μόνο 2 εβδομάδες με συστηματική χρήση) και προστασία από εξωτερικούς παράγοντες όπως η ρύπανση του περιβάλλοντος! Επίσης περιέχει δείκτη προστασίας 50 κάτι που την καθιστά κατάλληλη για αυτήν την εποχή που υπάρχει έντονη ηλιοφάνεια! Η συγκεκριμένη κρέμα CC (30 ml) από την Avon κυκλοφορεί σε 6 αποχρώσεις. 

Πηγή / Source

Το επόμενο νέο προϊόν είναι η Μάσκαρα Aerovolume! Πρόκειται για μια μάσκαρα που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας να περάσουν σε νέα διάσταση! Είναι εμπνευσμένη από την τεχνολογία Aerospace και προσφέρει επιπλέον όγκο μέχρι και 200%! Διαθέτει μοναδικό βουρτσάκι σε σχήμα αστεριού που δημιουργεί κάθετη ανόρθωση και ομοιόμορφη κατανομή της σύνθεσης. Η μάσκαρα Aerovolume περιέχει ελαφριές ίνες που προσθέτουν εκπληκτικό όγκο στις βλεφαρίδες σας χωρίς να τις βαραίνουν και παραμένουν ανορθωμένες όλη μέρα! Επιπλέον δεν σπάει ούτε μοιάζει ψεύτικη! Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις: μαύρο και καφέ-μαύρο.

Πηγή / Source 

Περνάμε στο επόμενο νέο προϊόν που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες! Είναι το γυναικείο άρωμα Femme (50 ml) που όπως λέει και το όνομά του είναι ένα άρωμα κομψό, αισθησιακό, σοφιστικέ! Οι νότες του είναι: ροζ γκρέιπφρουτ, γαρδένια και κεχριμπαρένια ξύλα!

Πηγή / Source 

Το άρωμα αυτό είναι μια πολύ καλή επιλογή για δώρο για τη γιορτή της μητέρας στις 11 Μαΐου!

Πηγή / Source

Τέλος, μια νέα σειρά περιποίησης επιδερμίδας είναι η Care με ροζ μανόλια και βιταμίνη Ε σε όμορφη ανοιξιάτικη συλλεκτική συσκευασία που δεν περνά απαρατήρητη! Η σειρά περιλαμβάνει: Κρέμα σώματος (200 ml), Κρέμα χεριών (100 ml) και Μπαλμ χειλιών (15 ml). Προσφέρουν αίσθηση εντατικής ενυδάτωσης σε συνδυασμό με ένα θηλυκό και ευχάριστο άρωμα!

Πηγή / Source

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου